Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se zjistit jména pracovníků?

Od: bobek* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zajímalo by me jestli se dají zajistit jména zaměstnaců nemocnice, spíš jednoho, sanitáře nejspíš. Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dají. Přijdete k němu, představíte se a on se Vám v rámci pravidel slušného chování představí rovněž. V opačném případě kontaktovat nadřízeného pracovníka a postupovat stejným způsobem. *zed*

Na internetu na 99,99% nepochodíte a bez osobního kontaktu Vám nikdo nic nesdělí.

iz*
hodnocení

0x

Jedině se zeptat přímo dotyčného.

Nadřízený ani další zaměstnanci nemocnice by Vám bez jeho souhlasu nic říct nesmějí. Můžete u nich u nich ale nechat dopis v obálce s kontaktem na sebe a poprosit o předání.

ovczaak*
hodnocení

0x

amper a ivzez,vaše odpověď je zřejmě správná,ale pouze teoreticky. troufám si tvrdit,že pokud budu znát nemocnici a oddělení a něco málo více o sanitáři,jeho jméno mi někdo řekne. je to otázka několika telefoních hovorů,času a snahy. už jsem něco podobného párkrát dělal,vygradovalo to do věty - "náš sanitář se nejmenuje pokorný,ale novotný! a už mi s tím balíčkem dejte pokoj,jsou tři hodiny ráno! strčte si ho třeba do ...,když na té poště máte takový bordel! " možností ,jak na to je spousta...*frajer*

iz*

Víte, doufám, že Vaše odpověď navádí k obcházení zákonů...

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

ovczaak*

aha,obcházení zákonů,takže tak - vidím dva důvody,proč se to tazatel snaží zjistit - 1/ měl někoho ve špitále,tomu se tam stalo něco nepěkného. a sanitář v tom figuruje. v takovém případě bych postupoval s daleko větší razancí... 2/ anebo je tazatel holka /možná i kluk/,které se sanitář líbí a jde po něm. v tomto případě,se říká,je povoleno vše...pokud toto je nečestné,podvodné anebo trestný čin,někdo to smažte...no a potom vyjděte do ulic a podívejte se,jak se tam opravdu žije...*zed*

lidus*
hodnocení

0x

V nemocnici kam chodím já, má každý zaměstnanec připnutou jmenovku. Pokud budu chtít znát jméno třeba i uklizečky, zeptám se na oddělení první sestry co potkám, zákon, nezákon, zcela jistě se ho dozvím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]