Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají drogy vliv na hubnutí?

Od: anonym00* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer, docela by mě zajímalo, jestli má užívání kokainu vliv na výrazné hubnutí? Jestli je možné, aby třeba někdo silnější, ale zase ne tlustý, mohl zhubnout tak, že by mu byly rifle sotva velikost 34/36? Nebo to nemusí být účinek kokainu, ale spíš lehčí drogy jako marihuana? Děkuji za případné odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Lehčí drogy určitě ne. Spíš toho kokainu, pervitinu, heroinu. Tyto drogy nemají vliv na hubnutí ve smyslu že by způsobovaly hubnutí, ale hubne se díky devastaci těla.

hop®

Mařenko, přesně, člověk se hlavně vykašle na žrádlo protože na něj nemá čas (ani peníze někdy)...

doplněno 12.03.13 23:22:

Myslím, že travka v přiměřeném množství na změnu tělesné váhy vliv mít nemůže, pokud tedy nejde o ty peníze na jídlo...

marenka*

Díky Hope. No co si budem povídat, první pocit po travce je šílený, neukojitelný hlad. *smich*

mowla*

Tak stádium hladu mne míjí...

*smich*

mowla*
hodnocení

0x

Velikost cca 34 je ´moje´ - a nejsem žádný hubeňour...

*smich*

Jak už píší kolegové - po tvrdé droze člověh hubne - ani ne přímo jejím působením, ale tím, že ´kašle´ na jídlo - kámoška jednu dobu ´kokainila´ - byla štíhlounká jako proutek - ale taková alabastrová, průsvitná...

hodnocení

0x

Po trávě se přibírá (když si ji dáš, tak máš potom hlad). Kokain je blbost... pokud něco ztratíš na váze, tak je to tím, že si zruinuješ tělo. Nakonec budeš zároveň s jezením i vylučovat, protože v sobě nic neudržíš. Taky nebudeš mít čas/peníze na jídlo a bude z tebe akorát troska. Žádná droga ti nepomůže k hubnutí.

doplněno 13.03.13 00:39:

A jéje, ono už bylo vše řečeno a já jdu s křížkem po funuse :D.

hodnocení

0x

Kokain udělá z člověka zombiho, jehož jedinou myšlenkou se stane strach, že nesežene další dávku. Všecko, dělá jen pro to, aby další dávku sehnal. Ne jídlo, ne lásku, ne přátelství, ne co bude zítra! Jen se snaží sehnat prostředky na další dávku. *plac*

suchy*
hodnocení

0x

Už to zde padlo,prostě fetka nemá hlad a potřebu jíst,ale nedovedete si představit ten tanec,když je z nějakého důvodu donucena být bez fetu.To je potom takový kombajn na cokoli co se dá přímo sežrat,že je to neuvěřitelné.Osobně jsem byl přítomen tomu,že vyžle,které mělo sotva 60 kilo na posezení spořádalo víc než bochník chleba a shánělo,co by ještě semlelo.

lidus*
hodnocení

0x

Synovec si píchal pervitin a vyhubnul až na kost, perník a třeba 3 dny nejedl a nespal kdyby ho policie nezabácla tak by nejspíš brzo zemřel.

jake377*
hodnocení

0x

Doporučuji přečíst si knížku Memento, tam je dost jasně napsané, jak člověk hubne, když je na drogách...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]