Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartářka RH

Od: pegina odpovědí: 3 změna:

Jaký máte názor na kartářku Renata Herber? Máte s ní někdo zkušenosti? A co si celkově myslíte o těchto lidech? Chtěla bych si nechat vyložit karty, ale nejsem si jistá jestli tomu věřit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

angell1985*
hodnocení

0x

Tuto dámu neznám,ale osobně si myslím že to jsou suproví psychologové a manipulátoři.

hodnocení

0x

Pokud jste ochotná věřit kartářce, tak je podle mě vcelku jedno, jestli se jmenuje Renata Herber, nebo Eržika Lakatošová. Výsledek je vcelku snadno předvídatelný, že...

hodnocení

0x

zdravím,

byl jsem jednou u kartářky i když na to nevěřím. Většinou tím žijou spíše ženy. Udivilo mě, jak mě při své úvodní charakteristice vystihla, ale předpověď se dodnes nesplnila a je to už přes 10 let.:)...takže ... viz výše *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]