Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slehla se po nem zem

Od: tecilla odpovědí: 8 změna:

Nebudu zachazet do detailu a pokusim se to shrnout. Seznamila jsem se asi pred 3 mesicema s jednim klukem a strasne jsme se do sebe zabouchli, on to snad myslel I vazneji nez ja. Pred 5 dny jsme spolu byli a bylo to perfektni, trochu jsme se pripili a on se mi zacal vyznavat... rikal,ze chce bejt jen se mnou a ze ma jasno. Potom rekl, ze jsem mu uplne zamotala hlavu a ze se do me silene zamiloval a hned potom rekl,to jsem rekl nahlas?Sakra,to jsem nechtel..nevim, co to melo znamenat,ale kazdopadne to,co rikal myslel vazne. Rikal,ze se o me chce postarat a at mu verim...No druhy rano me sel doprovodit do prace a od ty doby jsem o nem neslysela. Chodime do stejny prace a kdyz jsem prisla, muj sef se me zacal vyptavat,jestli o nem neco nevim,ze neprisel do prace(je ve stejny pobocce,akorat na jinym miste). Rekl,ze nereaguje nikomu na telefon a slehla se po nem zem. Mne se neozval do ted a neodpovedel ani na zpravu. Nevim,co mam delat a co si myslet..,jsem z toho hotova.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady schovaný není.

Ví o tom policie? Hledají ho i blízcí z rodiny?

Věřím, že to je nepříjemné, ale jsou horší věci. Buďte trpělivá.

tecilla
hodnocení

Ja nevim jiste jestli nakonec potom do ty prace sel druhej den nebo ne, nic jsem o nem neslysela a nevim jestli me ignoruje naschval nebo se neco stalo. Nedavno se opil a ztratil ipod v lese,tak to tentokrat mohl bejt treba mobil... Asi z toho zesilim

Rozhodně byste se mu teď neměla podbízet. Buď vás miluje a nevydrží bez vás, nebo nemiluje a pak není co řešit. Hrajte mrtvého brouka jako možná on.

ria*
hodnocení

0x

Přítel tedy na mě z toho, co je napsáno vůbec nepůsobí důvěryhodně, ztrácet věci, slibovat neslibovatelné, nechodit do práce, neodpovídat, mohly by v tom svou roli hrát drogy, alkohol.. Uvidíte, až se ozve a s jakou omluvou (věřím, že je vpořádku, jen někde střízliví)..

iz*
hodnocení

0x

Zeptejte se v práci, jestli se už ozval, a pokud ne, obraťte se na policii. Může v tom hrát roli alkohol nebo drogy, ale také nemusí...

hodnocení

0x

Nechci zbytečně děsit, ale nepodceňoval bych to. Možná se Vám jen vyhýbá, ale taky může mít nějaký problém. Spojte se s nějakým jeho známým, zeptejte se v práci, v místě bydliště... Nemusíte ho hledat, jen zjistit, o co jde, jestli o něm někdo neví. Před léty se mi takhle nedostavil do práce kolega. Všichni si říkaly: no jo, je pátek, je hezky, šéf má volno..., asi to zamáznul a jel na chalupu. ...pak ho našli udušeného v koupelně.

balzerka
24.11.16 20:40
hodnocení

0x

Našel se?

Zem se asi slehla i po tazatelce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]