Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč už není Parfums?

Od: monickamonickam odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím ví tady někdo, proč se změnil název kosmetiky Parfums? Ráda tam nakupuji, chtěla jsem objednat i teď na Vánoce a koukám že je jiný název značky. Budou měnit i zboží?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
meni jen nazev,vse jinak zustava..

danys*
hodnocení

0x

zboží měnit nebudou, změnil se pouze název na Notino. Myslím, že změna názvu není důvod neobjednat zboží:-D

lidus*
hodnocení

0x

Jiný název a vše zůstalo stejné, asi jiný majitel jelikož těsně před změnou názvu byl super výprodej.

karolsto
hodnocení

Nene majitel se nezměnil. Myslím, že firma má prodejny ve 14 zemích a v každé zemi se jmenovala jinak. Tak vymysleli jedno společné jméno. Jinak vše zůstává. Mě osobně se Notino líbí mnohem víc :) Nikde jsem se teda nedočetla co to znamená, ale zní určitě líp :)

majsterjoe*

Přesně tak, vše zůstátá stejné, jen název se mní kvůli světovému nárustu a prodeje v USA. NOTIMO je pouze název, který nic přesně neznamená. Jen jméno.

janab*
hodnocení

0x

Ano není k tomu třeba nic dodávat :) Mě se osobně Notino také líbí víc :)

janm*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]