Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit kožený obal na knihu?

Od: maky® odpovědí: 4 změna:

Byla jsem na nákupech, sháněla jsem k Vánocům pěkný obal na knihu, kožený nebo alespon koženkový, navštívila jsem dárkovou prodejnu, kabelky, knihkupectví, všechna papírnictví v našem městě, všude vrtí hlavou, že ne a že neví. Jsem překvapena, nejraději si zboží prohlédnu osobně a ne na obrázku na netu. Do jaké prodejny byste šli?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

V knihkupectví, například viz obalynaknihy.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Kdysi jsem si takové obaly do knihovny dělal sám.Lze použít koženku,ale dá se koupit i kozinka,nebo aspoň pěkná tapeta a obal si slepit.Při trošce šikovnosti to i pěkně vypadá.Dokonce existují i postupy na titulkování.Tak mnoho zdaru!

JB

nikdo*
hodnocení

0x

Pokud bych chtěl opravdu hezký, bez snahy o co nejmenší cenu, tak zadat do googlu(už funguje) heslo knihař a město kde bydlíte.

24.11.16 12:22
hodnocení

Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]