Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prázdné SMS

Od: martheczka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, stalo se někomu z vás, že se z mobilu odeslaly prázdné SMS? Měla jsem v kabelce mobil / Alcatel one touch/ a z ničeho nic začly odcházet prázdné SMS - až do výše mého kreditu. Celkem jich bylo 59 *zed*. Tak nevím, co se stalo - kabelka ležela na místě vedle stolu - nikdo s ní nehýbal. Dívala jsem se na svůj profil Oskarta - je to tam hezky vidět jak se odesílaly. Některé po minutě, některé třeba 10 x během jedné minuty. Je to pro mě záhada a nevím, kde to reklamovat *sok*. Už dříve mi tak pár zpráv odešlo ale dala jsem si na 1. pozici v adresáři nesmyslné číslo a pak to přestalo. Teď to ale bohužel vše odešlo mé kamarádce, se kterou jsem naposled telefonovala. Pokud máte někdo stejnou zkušenost, prosím poraďte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roien*
hodnocení

0x

Zdravím, co je to přesně za model telefonu?

martheczka*
hodnocení

Telefon je Alcatel one touch - na dvě SIM karty. Stál cca 500,- -Kč.

roien*

Takže bych to tipnul na ALCATEL OT-1054D?

Každopádně stávala se mi stejná věc kdysi u tlačítkového telefonu. Problém byl v tom že telefon neměl zámek a v kapse se mi neustále mačkalo prostřední tlačítko čímž se otevřelo menu - zprávy - nová zpráva atd. Odesílaly se prázdné sms na první kontakt v seznamu což v mém případě byla skupina s asi 6 čísly a chodily všem zároveň prázdné SMS.

Zkuste se podívat jestli to nemůže být podobná příčina.

martheczka*
hodnocení

Je to podobný mobil ale bez foŤáku...už se mi stalo, že se mi v tašce mobil zapnul a začly se vytáčet čísla. Tentokrát jsem s ním ale nehýbala - pouze byl v kabelce na zemi a já seděla vedle.Běhen cca 30 min. odešlo 59 SMS na poslední volané číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]