Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, moje Vánoční kaktusy se opět zbláznily, stejně, jako vloni. Minimálně dva týdny mají plno poupat, nyní již znatelně větších. Mám bílý, růžový a dva červené. Mám je ve studeném pokoji, ale ten býlý se vloni takto předváděl i v teplém obýváku ![]()
oprava...samozřejmě "bílý" ![]()
V paneláku mi kvetl jen když jsem ho nakvetlý koupila, co jsem ho odložila na chalupu, kvete 2x do roka a stejně tak i velikonoční. Vůbec všechny moje vyřazené květiny na chalupě prospívají.
Liduš, to bude letněním. Já jsem tenhle dostala, takový chudáček ubohý to byl. Dočetla jsem se, že miluje letnění. Vloni i letos, po zmrzlých šel na severní okno a on tam rostl jako šílený a na pdzim kvetl. A letos taky.
Velikonoční taky rostl, ale jinak se tváří, že je mu všecko jedno. Nemá ty poslední články tmavé, jako ten vánoční.
Hahanaj, žlutý! Skoro zlatý!
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.