Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělají vaše Vánoční kaktusy?

Od: maky® odpovědí: 15 změna:

Dobré ráno, moje Vánoční kaktusy se opět zbláznily, stejně, jako vloni. Minimálně dva týdny mají plno poupat, nyní již znatelně větších. Mám bílý, růžový a dva červené. Mám je ve studeném pokoji, ale ten býlý se vloni takto předváděl i v teplém obýváku *tanec*

doplněno 21.11.16 12:00:

oprava...samozřejmě "bílý" :-D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žlutý má už poměrně velká poupata, červený a růžový zatím chrápou, tj. ani ťuk.

hodnocení

pckop, nevěděla jsem, že existuje i žlutý, jsem ho neviděla ani v květinářství, ten nemám *plac*

hodnocení

0x

maky, můj bílý měl vloni jen asi 4 kvítka, letos nasadil v chladném pokoji spoustu poupat už v říjnu - a teď takhle vykvetl... asi přivolává vánoce...

Co dělají vaše Vánoční kaktusy?

mori*
hodnocení

0x

Dobrý den,

ty moje už odkvétají a na Vánoce budou opět zelené. Fotka je z 5.11.

Co dělají vaše Vánoční kaktusy? #2
hodnocení

Moc krásné ! *tanec*

21.11.16 12:07
hodnocení

0x

Kvetou.

hodnocení

0x

Múj neuvěřitelně kvetl a asi před 14ti dny jsem zvadlé květy obrala. Ale on znovu nasadil na květy, má poupata! Ne už tolik, ale přesto spousty. :) *ua* Kamarádka říkala, že to je kytka, která přivolává peníze. Že bych byla konečně v balíku?!

doplněno 22.11.16 05:51:

Ty bílé, ty jsou moc krásné. Paráda! *palec*

Co dělají vaše Vánoční kaktusy? #3
hodnocení

babkazov, tohle je velká krása *tanec*

lidus*
hodnocení

0x

V paneláku mi kvetl jen když jsem ho nakvetlý koupila, co jsem ho odložila na chalupu, kvete 2x do roka a stejně tak i velikonoční. Vůbec všechny moje vyřazené květiny na chalupě prospívají.

hodnocení

lidus, zřejmě si vaše květiny na chalupě připadají jako v ozdravovně :-D

Liduš, to bude letněním. Já jsem tenhle dostala, takový chudáček ubohý to byl. Dočetla jsem se, že miluje letnění. Vloni i letos, po zmrzlých šel na severní okno a on tam rostl jako šílený a na pdzim kvetl. A letos taky. ;) Velikonoční taky rostl, ale jinak se tváří, že je mu všecko jedno. Nemá ty poslední články tmavé, jako ten vánoční.

doplněno 22.11.16 18:02:

Hahanaj, žlutý! Skoro zlatý! *sok* *palec*

hahanaj*
hodnocení

0x

právě začíná rozkvétat

Co dělají vaše Vánoční kaktusy? #4
lidus*

Všechny kaktusy jsou krásné ale tento žlutý to je pro mě top.

hahanaj*

zítra už bude mít víc květů- mám z něj radost;)

blanka33*
hodnocení

0x

Také mám jeden, ale bohužel mi nekvete, zřejmě, že ho mám v teple :-D *plac*...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]