Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bitka na ulici

Od: jaaa odpovědí: 5 změna:

Krásný večer,

Dnes jsem se procházel po městě s 10 tisíci obyvateli. Šel jsem zapadlou uličkou, která vedla na náměstí. Byl tam kostel, který jsem pozoroval, dale byl zajímavý rohový dům, kde na schůdku u dveří seděl cigán výrustek.(Vždy se jim říkalo cigáni,káni) Díval se na mě, co si to prohlížím, tak jsem se taky chvilku díval.(na něj) Už jsem byl kousek od něj a najednou zařval: Zmrde, co čumíš!? Ušel jsem pár kroků, zastavil a zeptal se proč se nemůže bavit slušně. Přišel ke mě a dal mě pěstí.Nestačil jsem nic udělat. A přestože jsem byl o hlavu vyšší, nedokázal jsem nic udělat. Neumím rozdávat rány. On chtěl dát ještě jednu, ale já jsem zdrhnul jak malej srab. Strašně jsem se v sobě zklamal. Štve mě, že to tak na světě chodí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsou zvířata, kterým se nesmíte dívat do očí. Chápou to jako výzvu Teď už to víte i z vlastní zkušenosti a vyvázl jste z toho ještě levně. Buďte rád, že tam byl sám.

72mona3*
hodnocení

1x

Pravidlem bývá, že žádný cikán neútočí jinak než slovně, pokud je sám. Pokud vás napadl, je dobře, že jste utekl. Nejspíš měl za zadelí (rohem) další kámoše. M.

danys*
hodnocení

0x
Bohužel se svet v sluníčko obrací a buďte rad,ze jste ho také fyzicky nenapadl! Bud mel za rohem deset kamosu nebo byste mel co vysvětlovat u soudu!
Holt se toho od dob Orlíku celkem dost změnilo a ted to tady chodí trochu jinak..

majsterjoe*
hodnocení

0x

Měl si volat policii. Oni by mu možná přišili další věc. Když se takové věci nebudou řešit ani fyzicky, a ani tímto, budou si ty zvířata dovolovat více a více. A to že jsi utekl je naprosto adekvátní. Ale ten telefon mi tam chybí.

hodnocení

0x

Ve světě ani ne. Toto je vysloveně naše specialitka. Ovšem Vy si nemáte co vyčítat, nezklamal jste. Toto je totiž situace, kde nejde vyhrát. Kdyby došlo o střejší rvačce, tak si pište že by vzápětí vyběhlo 5-10 soukmenovců a Ti by Vás upravili natolik, že byste psal z nemocniční postele. To už tady x-krát bylo, přičemž dotyčný by rázem dodal 10-20 svědků, kteří by dosvědčili, že Vy jste napadl jeho. Nebo by to dopadlo tak, že byste dotyčného zpacifikoval. Jenže pozor - to by byl jednoznačně rasismus, jak by začali kvílet Dienstbierové, Šabatová a podobná sluníčka, kde by zajisté ombudsmanka vysvětlila národu, že za to vlastně můžete Vy, jelikož jste se na něj podíval. Viz nedávný sutpidní výrok:

praha.idnes.cz/...

Takže jste se zachoval správně, jediné co mi chybí je to, že jste měl okamžitě volat policii kvůli napadení neznámým pachatelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]