Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou velikost spodního prádla?

Od: underwear odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl bych si pro jednou koupit značkové boxerky, našel jsem na internetu trenyrkarna.cz/..., ale nevím jakou si mám vybrat velikost. Když odkaz rozkliknete, tak dole najdete tabulku velikostí, je tam obvod pasu, což by mělo být nejužší místo nad pupíkem, ale čekal bych tam spíš obvod boků, protože v téhle oblasti se boxerky nosí, tak si nejsem teď jistý, jestli vyberu správnou velikost. Každopádně obvod pasu mám zhruba 71 cm a obvod boků zhruba 82-83 cm. Jakou velikost si mám vybrat, abych nemusel zboží vracet? Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Volte obvot pasu! Boxerky nevisí na bocích, to by vám padaly! *smich*

doplněno 20.11.16 20:46:

Obvod! Za to určitě zase může PC! ;)*smich*

:-D a neměřte svůj pas a boky, ale změřte trencle, které už máte (a jsou Vám pohodlné), a které jsou z podobného materiálu, jaký chcete kupovat *palec*

underwear
hodnocení

Jsou dělané na tělo, takže napadají :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]