Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,včera,když jsem šla do agentury odevzdat docházkový list,jsem při výstupu po schodech uklouzla a narazila si levé koleno o hranu schodu.Stalo se to včera v cca 17:33hod,ted je před druhou v noci a nohu musím mít nataženou,jinak bolí.Musela jsem se dostat z Prahy do Kladna.Takže výstupy a sestupy po schodech v metru,no hrůza,trpěla jsem jak pes,i při normální chůzi na rovném povrchu.Mám dnes brigadu v Praze.Poradíte mi prosím jak udělat domácí bandáž abych zvládla dojet na brigádu?Nebo půjdu prostě na ambulanci a zůstanu doma,doufám,že mi tam nohu zafixují.Taková banální nehoda a zřejmě mě to vyřadí z pracovního procesu.Děkuji za rady
Něco podobnýho se mi stalo, není to tak dlouho a 2 týdny jsem s ním byla doma. Bylo krvavé, ale myslela jsem, že druhý den půjdu normálně do práce. Ale to nešlo. Musíte na rentgen, k doktorovi a převážou Vám to.
Jeďte na pohotovost, ne na brigádu.
Tak to máte štěstí. Hlavně, že to není vážné.
Tak jsem byla na urazove ortopedické ambulanci,zkoušeli mi ohýbat různě nohu a vůbec mě nebolela,můžu na ní stát plnou vahou a nebolí,doktor řekl,že to mám jen naražené a můžu v po na brigádu-pracuji se čtečkou ve skladu,nemusím být ve dřepu,jen se ohýbám s krabicemi občas,je to pohodová brigáda,psala jsem do agentury co a jak a oni mi nechali brigády co mam nasmlouvaný na příští týden,vůbec jim nevadí,že budu mít nataženou nohu.Koupila jsem si ibalginovy krém a budu natírat 4krát denně,pak jsem koupila ortopedický návlek na zpevnění kloubu za 400kč,když jsem v něm zkrčila nohu,vůbec to nebolelo,doufám,že při chůzi budu moci občas krčit nohu bez bolesti,nemám žádnou modřinu,včera jsem si natřela 2krát koleno koňskou mastí s kostivalem,ani koleno nemám natržené,má stejnou barvu jako pravé koleno.Jsem strašně ráda,že existuje tato poradna,moc mi to pomáhá.Nohu budu mít teď celé dva dny v klidu,mám ji nataženou.Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.