Nejste přihlášen/a.
Před nedávnem jsem se zde ptala jak zrušit datovou schránku. Podle návodu jsem to udělala a myslela jsem si, že je definitivně zrušená. Teď čekám na něco z úřadu a protože mi poštou nic nedošlo, tak jsem tam volala a tam mi řekli, že mi to poslali přes datovku. Říkala jsem jim, že ji mám zrušenou, ale paní mi řekla, že se jim to tak nejeví a ať se tam zkusím přihlásit.
To se mi povedlo, ale píše se tam, že příjimání zpráv mám neaktivní. Je teda nějaká možnost, že se odesílateli zpráva vrátí jako nedoručitelná?
Jak mám datovku zrušit definitvně? Jen přes Czech point nebo to nejde vůbec, když už jsem si jednou zřídila?
Datovou schránku pro fyzickou osobu nejde zrušit, jen znepřístupnit, už jsem Vám to jednou psal. Zavolejte na infolinku, tam na počkání ověří, jestli je schránka aktivní nebo ne (tedy znepřístupněná a odkdy). Pokud je schránka znepřístupněná, tak do ní nelze odesílat, a ten úřad nemá pravdu, že to odeslal.
Může to být ale i trochu složitější - pokud to úřad stihl poslat dříve, než byla schránka znepřístupněna, tak zpráva sice byla dodána do vaší schránky, ale pokud jste si schránku krátce poté (do 10 dnů) znepřístupnila, aniž jste se do schránky přihlásila, tak se odesílateli automaticky posílá informace o tom, že schránka byla znepřístupněna a zpráva se změní na nedoručitelnou. Pokud ale jste 10 dní od dodání nepřihlásila a schránku znepřístupnila až poté, zpráva se doručila fikcí a je už definitivně doručená. To byste ji ale viděla po přihlášení do té Vaší znepřístupněné schránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.