Nejsem sice muž,ale mám jich kolem sebe poměrně dost v rodině. Žádný z nich růžové zlato nenosí,ani by nenosil. Možná,že se špatně díváte : zlatnictvi-zlaticko.cz/... doplněno 16.11.16 16:20: Myslela jsem si,že to bílé zlato nemůžete najít. Alespoň tak mně to vyznělo. Tudíž jsem Vám poslala odkaz,ve kterém je poměrně široký sortiment bílého zlata,stříbra a chirurg.oceli.
Prvně jste psala,zda by muži nosili růžové zlato. Teď dotaz rozšiřujete na žluté zlato. --- Odpovídám tudíž znovu. Ano,žluté zlato muži běžně nosí. Až posl.léta je obrovský trend bílé zlato,chirurgická ocel... To je na každém jedinci.
Abych se přiznala,jak jsem,,stará,,o růžovém zlatu jsem neslyšela,ale jen o žlutém a bílém. U nás v rodině máme hodně chlapů,ale zlato nenosí ani jeden. Nosí hrubší řetízky a náramky ze stříbra a ti mladší i z cgirurgické oceli.
doplněno 16.11.16 23:38:
Nevím jak ostatní,ale já bych přes internet žádné zlato nekupovala.
Já myslím, že dnes se nosí všechno a každému je to jedno. Když může stokilová dívčina jít v leginách a tričku do pasu a stará bába v minisukni, až jí leze scvrklá prdel, tak může i chlap nosit řetízek z růžového zlata - to je to nejmenší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.