Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s účetními firmami. Měla jsem svého účetního, ale nebyl na něj spoleh a uvažuji, že se obrátím na nějakou firmu kvůli auditu a rekonstrukci, případně bych uvažovala o jejich trvalých službách. Zajímalo by mě, na kolik může vyjít komplexní vedení účetnictví u externí firmy (cca). Děkuji
0x
Poradil bych vám, aby jste se nefixovala na paušály, protože výsledná cena je vždy úměrná množství práce, kterou mají účetní firmy odvádět. Domluvte si osobní pohovor s více firmami a řiďte se podle toho. Dále bych o nich zkusil najít nějaké informace na internetu a také recenze. Kdybyste měla zájem o konkrétní tip, kdysi jsem byl v kontaktu s jednou outsourcingovou firmu kvůli rekonstrukci účetnictví (myslím, že to byla - tahle) a s výsledkem jsem byl nad očekávání spokojený. Pobočku mají v Praze, ale sám jsem z Plzně a všechno byli schopní udělat rychle a bez problémů na dálku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.