Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí účetní firma?

Od: jarkalicha* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s účetními firmami. Měla jsem svého účetního, ale nebyl na něj spoleh a uvažuji, že se obrátím na nějakou firmu kvůli auditu a rekonstrukci, případně bych uvažovala o jejich trvalých službách. Zajímalo by mě, na kolik může vyjít komplexní vedení účetnictví u externí firmy (cca). Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

palak*
hodnocení

0x

Poradil bych vám, aby jste se nefixovala na paušály, protože výsledná cena je vždy úměrná množství práce, kterou mají účetní firmy odvádět. Domluvte si osobní pohovor s více firmami a řiďte se podle toho. Dále bych o nich zkusil najít nějaké informace na internetu a také recenze. Kdybyste měla zájem o konkrétní tip, kdysi jsem byl v kontaktu s jednou outsourcingovou firmu kvůli rekonstrukci účetnictví (myslím, že to byla - tahle) a s výsledkem jsem byl nad očekávání spokojený. Pobočku mají v Praze, ale sám jsem z Plzně a všechno byli schopní udělat rychle a bez problémů na dálku...

pavlina50
hodnocení

0x

tak ucetni firma je dobrym resenim, pokud mas rozsahlou spolecnost.

leona60

tak firma se da pouzit i tam, kde je zamestnancu min. Vedeni ucetnictvi je nezbytnosti stejne tak jako danova evidence

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]