Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrazy jsou tady, kolik u vás?

Od: maky® odpovědí: 14 změna:

Dobré mrazivé ráno, Beroun má - 6 stupńů, sněhový poprašek je dávno fuč, takže mrzne na sucho. Doufám, že bude *slunce*jako včera *slunce*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pěkné ráno, u nás (Nový Bydžov) také všechno pokryté jinovatkou a -6... :)

hodnocení

0x

V Ostravě máme +2C, zataženo, tma, mokro, smrad!*blee* Na mém konci Ostravy se na radnici stále hádají, díky tomu jsme měli začátkem léta trávu po kolena a teď je neuklizené listí. Než dojdu k dřepícímu psovi, už hovínko nevidím. Takže v tom listí, nejen pod stromy, ale i na chodnících a krajích silnic, nejen mokro a bláto, ale i psí hovínka. Na zemi fujtajbl, v ovzduší smrad, tma! Do toho řvou vrány. Není dobře na světě. Fakt ne! *plac*

jofa*

8.00 hod. Podkrkonoší 425 m / -8°C.

doplněno 14.11.16 22:23:

22.22 hod. momentálně -7°C

doplněno 15.11.16 17:59:

15.11. 18.00 hod. Prší a 0°C. promrzlá dlažba, chodníky pěkně namrzají, jde to o zdraví. Ráno bylo -10°C .

hodnocení

babkazov, zde v Berouně již svítí na mráz *slunce* asi mne to vytáhne ven...hm co se listí týče, zde pilně vysávali a je uklizeno, přiznám se, že jsem teprve včera na naší malé zahrádce pohrabala listí, bylo hezky, slunečno. Posílám tedy kousek *slunce* i do Ostravy...úplně jsi mi připoměla baladu Ostrava od Bezruče, tak barvitě to líčíš...že si myslím že i toho starého Magdona jsi už potkala? Tak tedy ještě jedno *slunce* pro Ostravu, aby se ti začalo na světě líbit. A jdu nasypat do krmítka :)

*pusa* Maky, moc ti děkuji. Už mi ta hrůza venku, nebude tak vadit. ;)

mil®
hodnocení

0x

Sever Českého ráje -5°C.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Okolí LT, momentálně nula, jasno a slunečno. Večer si vyrazím s čelovkou mimo civilizaci (a světelný smog). Zastavit se na opuštěné okresce, vypnout svítilnu a pozorovat hustý hvězdný koberec nad sebou patří k neskutečným zážitkům. Nesmí ovšem býti zataženo. *slunce*

doplněno 14.11.16 22:12:

Už jsem zpět. Úplněk byl opravdu solidní, na některých místech jsem vůbec nemusel svítit. Hvězd bylo vidět dost a jako bonus jeden upovídaný puštík, kterého bylo slyšet snad půl hodiny. *hej*

Dnes má být nějaký šílený měsíc v úplňku. Třeba se mraky rozejdou a vy ho uvidíte. *plac*V Ostravě nehrozí ani skulinka v mracích.

72mona3*
hodnocení

0x

Večer po desáté u nás bylo -7°C, poblíž rybníku. Hvězdný koberec ovšem nebyl kvůli maxi měsíci vidět, přesun černé zvěře ovšem ano ;) Ráno pouhých -5°C ve městě. Momentálně -2°C. Vysočina. M.

hodnocení

0x
Havirov bylo +2 takze uplne v pohode. Nyni +3,5
korina*

Liberec ráno v 5 hod. - 8 st. místy až -10 st. Pozorovala jsem lidi jak ráno v 6 hod. škrábali a nemohli nastartovat. Jo taky jsem to zakusila na chalupě Kryštofovém údolí v lednu - 28 st. Takové mrazy že popraskalo trubkové vedení od kotle na dřevo. Byla provedena nnedostatečná izolace a mráz ten se dostane všude.to bylo nadělení, voda z trubek tekla po nových dřevěných schodech. brrrr, když si na to vzpomenu. kus té trubky mám schovanou jako relikvií. Snad má být tepleji, je listopad ...

srdceee*
hodnocení

0x

Ústí nad Labem -4°C, ale prý se má oteplit :)

hodnocení

0x

Pardubice hlásí*jasne*.Teď jsem se právě šla podívat na balkon na úplněk.V rádiu upozorňovali, že je dnes měsíc nejblíž k zemi a že bude tím pádem vidět extra veliký.A je fakt obr*palec*Bohužel jsem taky zjistila,že mi definitivně odešla lichořeřišnice(chudinka), kterou jsem nechala dosud venku, protože stále krásně kvetla.A dík tomu jsem teprve zjistila, že tu máme -5,5°C

hodnocení

0x

ano, v noci bylo jasno a venku tak bílo, až jsem si myslela, že nasněžilo - ale byla to jinovatka + měsíční svit, krása... teď -7 (N.Bydžov) ...achjo, taky jsem venku zapomněla jeden krásně kvetoucí muškát - bude po něm, nebo se vzpamatuje? *nevi* pěkné mrazivé ráno všem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]