Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

I love Donald Trumo

Od: teddy* odpovědí: 21 změna:

Kopanec v zadel politické korektnosti. Zdravím Věrku Jourovou, také lesbičky, ilegální Mexičany a pražskou kavárnu a feministky, co si ještě neužily do syta scifi USA film-braků, kde žena zachraňuje svět a pomáhá jí, kdo jiný než afroameričan. Nato, co vy na to? I love Donald Trump alias Donald Trumo.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud by to byla žena typu M. Thatcherové, nemám nic proti tomu, aby držela otěže. Ale nemůže vládnout baba, která bude důležitá rozhodnutí dělat emocemi, viz její sesypání při kampani. Ten tlučhuba sice bude muset časem se politicky korigovat chtě nechtě, ale pořád lepší ze dvou zel, než Clintonová.

Ernie, ale no tak! Nikdo z nás si vůbec nedovede představit, jak nesmírně náročná je cesta, po které paní Clinton ušla. Od vzdělání a práce, kterou vykonávala, doplňku pana senátora a pak prezdenta, kterou dlouhé roky byla, přes podváděnou a medii mrskanou manželku, přes ženu, která se stavěla na vlastní nohy. Pokračovala přes političku, která měla tolik síly, že vyšla tam, kde dnes je. Kolik žen na zeměkouli toto umělo? Dosáhlo? Došlo?! Kolik? Vy vidíte jen jeden tělesný kolaps na několik minut?! No neblázněte!

Zase mě netahejte za jedno slovo. No a? Podívejte na její hysterické voliče. Zase z ní netřeba dělat nadčlověka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hlavně, aby Vám to jásání vydrželo i později. Ovšem, pokud zvolení pana Trumpa u nás zmírní často negativní reakce na politiku USA ve světě a přispěje ke zlepšení česko-amerických vztahů, tak to bude dobré. Už třeba nebudeme číst negativní názory, až zase pojede konvoj americké armády přes naše území nebo, kdyby se měla vrátit debata o americkém radaru - obdivovatelé pana Trumpa z toho budou nadšeni a nebudou protestovat. Zdravím!

venkov4ever*
hodnocení

0x

Sice v zásadě souhlasím, ale zároveň se trochu mračím nad vaším podáním; i vítězství lze užívat s blahosklonnou noblesou vůči poražené straně. Zvláště za situace, kdy Sörösova kavárna zchytává údery ze všech stran. Včera přišla o Bulharsko, brzy bude následovat Moldova, kde je žhavým favoritem prezidentských voleb silně proruský kandidát s legračním příjmením Dodon. I Moldavané už zřejmě pochopili, že jsou bližší levná ruská paliva, než Junckerova ústa plná vznešených frází. Čili smějte se do hrsti, vychutnávejte převahu nad běsnící kavárnou, ale čiňte tak formou navýsost distingovanou. *slunce*

doplněno 14.11.16 14:18:

Dodon už je také prezidentem. *slunce*

teddy*
hodnocení

Čili smějte se do hrsti, vychutnávejte převahu nad běsnící kavárnou, ale čiňte tak formou navýsost distingovanou.

Ani nevíte, jak jsem se musel kousat do jazyku, aby moje podání bylo takto, "skoro" distingované. Mimo jiného..o tom je také Donald Trump - co na srdci, to na jazyku. Dění v Moldávii sleduji také se zájmem a jsem velmi zvědav, co se v této zemi bude odehrávat., podobně jako na Ukrajině.

klera*
hodnocení

0x
Alias Donald Drumpf, jak se jmenovali jeho předci předtím než se nechali přejmenovat...osobně mi k němu tohle sedí víc.
teddy*
hodnocení

A co ještě jedno přejmenování na Donald Triumph?

ben®

Dobrý den, co si od nového prezidenta USA slibujete, jaká máte očekávání a proč ho milujete? Zdravím!

doplněno 14.11.16 22:09:

teddy - děkuji Vám za odpověď. Zatím se zdá, že i část Američanů není z nového prezidenta nadšená a protestuje. No, nasliboval toho hodně a zřejmě z toho mají obavu - doufejme, že skutečnost bude jiná.

teddy*
hodnocení

Dobrý den. V první řadě, Trump ještě není ani ve funkci. Očekávám ale odklon od politické korektnosti za každou cenu - jak se říká i kdyby na chleba nebylo. Slibuji si od něj, že bude říkat a popisovat věci takové, jaké jsou. Bez falešných větných příkras a bez laciné a naivní představy, že když řeknu něco spisovně a eufemisticky... jsem "king"., vzdělaný pan "někdo" - ačkoli bych to měl říct a rád bych to řekl od plic zcela jinak = upřímně. Obrovské množství politiků se pod záminkou politické korektnosti a slušnosti, stalo úplně obyčejně falešnými, jako ťamanské adídasky - a vůbec jim to nevadí a dokonce si to ze setrvačnosti snad ani neuvědomují. Podstatou Trumpa je odklon od politické korektnosti. Když ji totiž odhodíte a začnete nazývat věci pravými jmény, je to základní předpoklad pro změnu mnohého od ekologie až po zahraniční politiku.

klera*
Jestli to nebude základní předpoklad k tomu, nemít žádné spojence...a tudíž těžko realizovat "politiku", která se jinak dělat nedá. No uvidíme.
teddy*
hodnocení

Do jisté míry., může být. Když ale uvážíme, jaké pravomoce má prezident USA a že většinu v kongresu mají republikání..mohl by si Trump v poklidu zavládnout.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- v každém případě je zajímavé, že odpor k politice současných západních demokracií roste nejenom u našich "prozemanovských buranů", ale i jinde ve světě - a co je nanejvýše podivné - i u Američanů (našeho vzoru !) !

Jsem docela zvědava, jak v této nové atmosféře dopadne onen proklamovaný 17. listopad - mohli by umělci a tibeťáci konečně dostat "na budku"- alespoň v té "pokrokové"Praze. Když si tedy tak přejí ty týdny neklidu.

Pokud jde o ženy - nevěřím ženám ve vrcholné politice ! Ty, které byly úspěšné, jako např. Thatcherová - musely mít patrně více testosteronu - to pak jo!

doplněno 14.11.16 18:01:

klera

- no já už jsem na to stará, ale - nečetla jste náhodou článek o výzvě studentů k "probuzení"národa cinkotem budíků? :

novinky.cz/...

- rozhodně to nepovažuju za hoax a jsem zvědavá, jak tato provokace dopadne ! - protože se mi nechce věřit, že by si to normální lidi nechali jen tak líbit. No pak můžete napsat, jaké to bylo, věřím, že budete objektivnější nežli naše média.

klera*
Nestrašte...jedu se 17. podívat do Prahy a "na budku" bych dostat nechtěla. ;( Hodně ráda byste chtěla třídní boj?
doplněno 14.11.16 20:01:

Co je v tom za provokaci? Co je na tom tak hroznýho? *nevi* Mě se to zdá docela nevinný a milý..."Lidé by se měli více zapojovat, aby prostor svobody a demokracie nebyl zužován," A tahle výzva se mi zdá trefná. Vážně mi nedochází, co se vám na tom tak nelíbí.

doplněno 14.11.16 20:02:

Kdyby se všechny provokace děly symbolickým zvoněním budíků...jo to by bylo na světě fajn.

Hm, tak jsem si projel stránky projektu a jsou tam takové entity jako například Kroměřížská výzva, která chce určovat, který president je ten správný pro naši ehm demokracii. Pak jakási neziskovka Vraťte mám stát, která pořádá mnohahodinové intelektuální debaty ale opravdu o ničem (jednu jsem poslouchal patnáct minut a nic krom toho, jak je demokracie v ohrožení jsem se nedověděl).

To budou na oslavách 17. listopadu jistě ti správní.

A pak tam budou ti s jiným názorem a ti se nazývají extremisti :)

klera*
Ještě jsem si neprocházela, kdo kde bude, ale těmhle se plánuju vyhnout.
Když budou "extremisti" stát poblíž a mít v ruce třeba transparent jako- "vaše pravdoláskařství mě uráží", "podporou Dalajlámy poškozujete ČR" nebo "Miluji Miloše", tak je za extremisty určitě nikdo neoznačí. Když budou vyvolávat nepokoje, tak už možná jo.
teddy*
hodnocení

Vzpomínám na ženy ze Strany Zelených a ženy z VV. Musí se jim nechat, že se jim dokonale podařilo rozložit vlastní strany na atomy. Dobrých političek v EU..je jako šafránu. Se vším, co jste napsala... se dá jenom souhlasit... Zbytečně něco dodávat.

nikdo*
hodnocení

0x

Vždycky jsem tvrdil, že američani jsou jak malé děti. Jsou. Nebo znáte někdo jednu jedinou češku, která by takhle excitovaně vyváděla že ji nezvolili knížete? Já ne. V americe je to asi normální.

doplněno 15.11.16 19:36:

Lucie, jen k poslednímu odstavci. Myslím, že tipujete dobře.

lucie*
hodnocení

0x

Určitě má kus pravdy babkazov.Ženy to opravdu i dnes nemají lehké.Já se setkala na pracovišti s jedním blbcem,který jasně řekl,že ženskou v kanclu nechce a já se nikdy z výroby nedostala.Hodila jsem se mu ve výrobě,zařizovat,hlídat,školit...takže mě ani nepustil jinde,nebylo cesty.Hrůza a dodnes cítím křivdu.Narazíte třeba jen na jednoho blbce a je konec.Ovšem jak vytáhla sexuální obtěžování na Trupma bylo trapné:-Dstejně tak jako tajila ten svůj kolaps...atd.Natočil to náhodou Čech co šel okolo a čekal jak se k tomu postaví a protože tajili,tak to uveřejnil.Nemá rád lhaní,udělal by to komukoli.

Já jsem si moc přála,ať to vyhraje.Nejen kvůli němu,ale vyšla napovrch i zaujatost medii a myslím si,že něco podobného se děje ted u nás.Všimli jste si?

Skoro denní útoky ČT1na prezidenta,stejně tak jiné deníky.I když jsem nevolila ani jednoho,ani jeden mě nezaujal,tak teď u mě Miloš získává body.Ta zaujatá kampaň medii proti nemu je hodně cítit.Dnes psali jak měl špatně stylizovaný dopis pro Trumpa a zítra to bude třeba že měl jednu botu vyleštěnou více:-Dvčera divoká reportáž na Čt1...no pořád něco.Tipuju,že mu to nažene více příznivců a stejně tak to bude možná i ve Francii,Rakousku...tak jako v USA.

lucie*

ještě se zde vracím,protože bylo velmi úsměvné jak Obama předával vyznamenání a jedno z nich dostal de Niro*haha*náhoda?tak hlavně,že udělal krásnou kampaň paní Hilary(tzn.i Obamovi)odsoudil drsně Trumpa a teď dostal vyznamenání.Nepřipomíná Vám to něco?trochu podobné našemu p.Hůlkovi.Ovšem Zeman mu dal vyznamení pár let po zvolení,Obama to udělal hned.

Všude je to stejné*ee*

cechacek*
hodnocení

0x

Klídek Teddy, Bartoška, Dyk a další vyhlásí neposlušnost a tvrdé nepokoje, poněvadž rod Clintonů se nedostal zpět ke korytu a náš Velký bratr za velkou louží pod republikánem nebude pravděpodobně příliš humanitární a to ještě nevím co k tomu řekne Monika Lewinská.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]