Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce a coca cola

Od: lucie* odpovědí: 14 změna:

Nepiju Colu často a když tak jedině Zero,není tak"lepkavá":)ale jsou to vyjímečné případy,jako třeba když mě bolí žaludek.Každopádně si neumím představit štedrovečerní večeři bez Coca coly.Od dětství byla na stole,hlavně proto,že byla Tuzexová nebo spíše s Essa,takže patřila mezi to "lepší".Doteď mám tu chuť Coly spojenou s bramborovým salátem a kuřecím řízkem.Jak to máte vy?co pijete k salátu a kaprovi?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

achatinafulica*
hodnocení

0x

U nás se pije kofola a víno. Poslední dobou ale změnila zřejmě kofola recepturu, takže je můžné, že přejdeme na Coca-colu :-D

hodnocení

0x

Většinou nějaký džus a také víno.

lidus*
hodnocení

0x

U nás se pije víno a na žízeň voda s mátou a citronem.

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

jedině křišťálovou vodu z vodovodu, bez chuti *palec* Limonády, sladkého nápoje a alkoholu (i na Silvestra si připiju vodou) se už do smrti nedotknu, je to jed a příčina obezity. Děkuji nechci. *hej*

btw. Ani salát s řízkem neplánuji jíst, já si dám, jako správný rebel, obyčejnou rýži. :) *smich*

doplněno 13.11.16 17:15:

* Děkuji, nechci. (čárka) *hi*

"...alkoholu se už do smrti nedotknu, je to jed a příčina obezity."

...a proto jsou všichni notoričtí alkoholici tak tlustí. *smich*

Na ten salát s jedovatým řízkem a smaženým kaprem se už moc těším :-P. Coca-Colu si ale klidně odpustím. Dám si pivo, nejlíp Plzeň (ta je taky dobrá na trávení a není v ní 18 kostek cukru na litr). *pivo*

wehappyfew*

Dobře tedy, tak někteří jsou metráčci, ten zbytek je sice hubený, ale na druhou stranu zase trpí jinými zdravotními neduhy. Vedlejším účinkům se nevyhnou. *jasne* Já si vystačim s vodou a rýží. Mňam, mňam. ;) *smich*

Jsou miliony lidí, kteří se živí skoro výhradně rýží a vodou. Jejich zdravotní neduhy jsou dost hrozné.

iveta*
hodnocení

0x

Taky Coca colu a červené víno.:)

repkin*
hodnocení

0x
Bohužel to mám stejně, radši mám ale stejně kofolu. Bohužel poslední dobou mne ve větším množství prohání :(

lucie*
hodnocení

díky za reakce,až dnes jsem se zamyslela,jak to vlastně chodí jinde v rodinách.V dětství byla ta Coca cola vzácnost,proto byla jen na Vánoce a tudíž mám tu chuť spojenou s Vánoci a salátem...Dneska má Coca cola parádní vánoční reklamy,takže jí s Vánoci a atmosférou spojuji pořád.Trochu doufám,že děti si to taky spojí jen s Vánoci či jinými svátky,aby se mi nechtěly napájet celý rok*modla*.Taky nejsem příznivec slazených a obarvených limonád.

rora*
hodnocení

0x

U nás taky byla vždy na Vánoce Coca Cola, možná proto, že jako děti jsme ji dostávaly jen občas a zrovna na Vánoce byla jedna z příležitostí. I my ji teď s manželem na Vánoce pijeme a dostávají ji i naše děti. I když loni jsme možná měli jen Kofolu, už nevím. :)

hodnocení

0x

Když cocacola, tak klasika. Přecejenom cukr je přírodní produkt a je zdravější než nějaké umělé sladidlo.

U nás pijeme ke štědrovečerní večeři víno, děti nějakou ovocnou šťávu.

hodnocení

0x

Lucie, mam to uplne stejne jako Vy. Rodice nam na Vanoce koupili CocaColu a s ledem a koleckem citronu nalili do sklenice na vino na stopce. Piju to tak kazdy rok.

hodnocení

0x

U nás pijeme víno a děti džus. Ten džus je ve džbánu a každý má, ještě vedle vinné skleničky, skleničku na džus. ;) Povídala nějaká slavná lékařka, internistka, že když si chceme vyčistit játra, ať vypijeme celou Colu. Asi nemyslela celou dvoulitovou. :-D Když jdeme někam na jídlo, vždycky si Colu dám. Mám ji ráda. Je zajímavé, že když jsem doma, mám problém ji vypít celou, ikdyž ji mám v ledničce. Doma mi chutná jinak, ne tak skvěle. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]