Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mušličky a škeble - kdo je chce?

Od: dasule* odpovědí: 6 změna:

Hodně cestuji a mým koníčkem je sběr mušlí a škeblí, které si vozím domů. Bohužel se nyní stěhuji docela daleko a nemohu si je s sebou vzít. Jsou krásné a je mi skutečně líto je vyhodit, když můžou ještě někomu udělat radost jako dekorace do interiéru. Já je mám ve skleněných dózách... Nevíte o někom, kdo by je chtěl? Jsou převážně ze Středozemního moře, okolí Anglie, Asie a Nového Zélandu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Dasule zdravím, určitě by mi nějaké udělaly radost. U moře jsem za celý život byla bohužel jen jednou, takže bych si alespoň poslechla šumění moře z mušlí. :) Jednu moc pěknou mám doma. Nevím jaké množství nabízíte a jestli by bylo možné nějaké poslat poštou. Já bydlím na severu Čech. Trošku svou nabídku prosím upřesněte. Cenu i množství. Díky a hezký večer! *placni*

dasule*
hodnocení

Dobry den i Vam,

dekuji za Vas zajem. Ja je o vikendu nafotim, ted nejsem doma, poslu fotky a od toho se odpichneme. Co rikate?

lidka*

Bezva, budu se těšit na fotky - určitě to nepospíchá. Hezký den! *placni*

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj Dasule, i mě by udělaly radost, napište prosím meil, kam mám poslat adresu, na ceně se domluvíme, nebo třeba na nějaké výměně? S pozdravem Uki *slunce*

dasule*
hodnocení

Dekuji za zajem. Ja je o vikendu nafotim, ted nejsem doma, poslu fotky a od toho se odpichneme. Co rikate?

ukulele*
03.12.09 18:38

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]