Nejste přihlášen/a.
Hodně cestuji a mým koníčkem je sběr mušlí a škeblí, které si vozím domů. Bohužel se nyní stěhuji docela daleko a nemohu si je s sebou vzít. Jsou krásné a je mi skutečně líto je vyhodit, když můžou ještě někomu udělat radost jako dekorace do interiéru. Já je mám ve skleněných dózách... Nevíte o někom, kdo by je chtěl? Jsou převážně ze Středozemního moře, okolí Anglie, Asie a Nového Zélandu.
Dasule zdravím, určitě by mi nějaké udělaly radost. U moře jsem za celý život byla bohužel jen jednou, takže bych si alespoň poslechla šumění moře z mušlí. Jednu moc pěknou mám doma. Nevím jaké množství nabízíte a jestli by bylo možné nějaké poslat poštou. Já bydlím na severu Čech. Trošku svou nabídku prosím upřesněte. Cenu i množství. Díky a hezký večer!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.