Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytice z ovoce Teplice - zkušenosti

Od: wehappyfew* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

přemýšlím o pěkném, netradičním dárku jako poděkování sestřičkám, celkově zdravotnímu personálu za jejich poskytnutou péči a milé chování, přístup.

Uhranula mě ovocná kytice z tohoto webu (jediný eshop, jenž zaváží v celém Ústeckém kraji). Chtěla bych se zeptat, zdali nemá někdo s touto společností zkušenosti. Jak to všechno probíhá, jestli mají svého kurýra, který onu kytici zaveze až k přijemci tzv. pod nos, v tomto případě tedy přímo na recepci zdrav. oddělení, a tam ji předá, anonymně (bez faktury s mým jménem)...

Děkuji za informaci.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Koukala jsem loni v Brně na Frutiko a nakonec neobjednala, zdálo se mi to vše docela předražené. Raděj jsem koupila kvalitní bonboniéru za 350,-. Na doručení se jistě domluvíte.

wehappyfew*
hodnocení

Tak já počítám s tím, že v prosinci ceny trošku spadnou. Bonboška mi přijde taková běžná, fádní a okoukaná, ta moc u srdce nezahřeje, totéž dorty. *nevi* To spíš vitamínová bomba postaví člověka na nohy, dobije energii než čoko.

pohanka*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám, ale logika mě napovídá, že Vy objednáte, zaplatíte, dostanete fakturu /možná do e-mailu/, a obdarovaný dostane pouze předmětný dar s vizitkou, přáním, blahopřáním, poděkováním, podle toho, co si sama vymyslíte. Dodat ,,jedlou květinu,, s fakturou, jak se obáváte by bylo i od té firmy dost značné fó pá.

Stránky se mě zdají velmi pěkné, věrohodné, produkty též. Pokud bych je chtěla použít, já osobně bych se nebála. První kontakt po telefonu, co a jak si představujete a zbytek osobně v sídle nebo po domluvě.

wehappyfew*
hodnocení

Díky za info. Pokud se inspirovali politikou Frutika, tak by to mělo jít takto uskutečnit. Měli by mít svůj chladící vůz na rozvozy.

Raději se jim ještě ozvu, co a jak (zaplatím předem, fakturu na e-mail, kurýr to odnese až na recepci za mne, s menším textem, anonymním poděkováním).

hodnocení

0x

Ty ovocné kytice bývají napohled moc pěkné, ale vzpomínám si, že jsem jednou četla diskuzi, kde se přispívající zmiňovali o tom, že ovoce v nich bývá často již oschlé, mírně zvětralé, nedobré (a není divu – nařezané ovoce osychá rychle). Myslím, že bych se raději podívala, jak se to přesně dělá, a zkusila ji třeba zhotovit sama těsně před odesláním. Tak to určitě vyjde i levněji.

doplněno 13.11.16 15:42:

Jen to doručení byste tedy musela provést jinak.

doplněno 13.11.16 16:03:

Pohanko, my jsme na střední dělávali mj. i salámové kytice na objednávku – bez větších zkušeností – a dopadalo to vesměs velmi dobře. :-D Lidé se někdy zbytečně obávají, ale opravdu to není nijak těžké. I to doručení by šlo, podle mne, provést (na recepci si tazatelku nejspíše již nikdo nepamatuje, popř. by se s tím dalo poslat někoho známého). Určitě ale máte pravdu v tom, že v nemocnici by zřejmě nebyli úplně nadšeni z nakrájeného ovoce právě z důvodů hygieny, takže by možná bylo lepší vymyslet ten dárek trochu jinak...

pohanka*

Nemá takový grif, zkušenost, udělátka a kromě toho, když udělá kytici sama, tak jak ji doručí, když chce anonymně.

Já nevím, ale myslíte, že to je k jídlu? Já myslela, že to je jenom na odiv, co všechno se dá z ovoce vytvořit.

Z hygienických důvodů, když to je do nemocnice, tak bych objednala kytici z jednotlivě balených čokoládových pralinek a malých čokoládiček, srdíček.

wehappyfew*
hodnocení

Živé květiny jsou v nemocnici zakázány, ale ovocné květiny mohou jak na lůžková oddělení, tak do porodnice. *nevi*

Já to neplánuji odnést do nemocnice, ve městě máme menší soběstačné soukromé plazmacentrum, kam chodím pravidelně a kde plánuji ono obdarování. Čili si moji osobu pamatují. :)

Květina se hygienicky zpracovává a balí ve fólii (hermeticky uzavřené?), do speciálního přepravního boxu pro bezpečný převoz. Sestřičky by tam měly mít někde svoji "safe zónu", kde baští. Kam se bacily nedostanou, ne? :-D

Já bych neměla nervíky s jejím zhotovením, plus nemám koho pověřit, aby mi to rozvezl. *hi*

btw. S tím hodnocením je to všelijak, spíše vídávám pozitivní reakce, že jim to šmakovalo, čerstvost. *nevi*

pohanka*

Tak píšou, že kytice připravují ten den, takže určitě to bude čerstvé.

V tom případě by to určitě mělo být v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]