Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
přemýšlím o pěkném, netradičním dárku jako poděkování sestřičkám, celkově zdravotnímu personálu za jejich poskytnutou péči a milé chování, přístup.
Uhranula mě ovocná kytice z tohoto webu (jediný eshop, jenž zaváží v celém Ústeckém kraji). Chtěla bych se zeptat, zdali nemá někdo s touto společností zkušenosti. Jak to všechno probíhá, jestli mají svého kurýra, který onu kytici zaveze až k přijemci tzv. pod nos, v tomto případě tedy přímo na recepci zdrav. oddělení, a tam ji předá, anonymně (bez faktury s mým jménem)...
Děkuji za informaci.
Koukala jsem loni v Brně na Frutiko a nakonec neobjednala, zdálo se mi to vše docela předražené. Raděj jsem koupila kvalitní bonboniéru za 350,-. Na doručení se jistě domluvíte.
Zkušenost nemám, ale logika mě napovídá, že Vy objednáte, zaplatíte, dostanete fakturu /možná do e-mailu/, a obdarovaný dostane pouze předmětný dar s vizitkou, přáním, blahopřáním, poděkováním, podle toho, co si sama vymyslíte. Dodat ,,jedlou květinu,, s fakturou, jak se obáváte by bylo i od té firmy dost značné fó pá.
Stránky se mě zdají velmi pěkné, věrohodné, produkty též. Pokud bych je chtěla použít, já osobně bych se nebála. První kontakt po telefonu, co a jak si představujete a zbytek osobně v sídle nebo po domluvě.
Ty ovocné kytice bývají napohled moc pěkné, ale vzpomínám si, že jsem jednou četla diskuzi, kde se přispívající zmiňovali o tom, že ovoce v nich bývá často již oschlé, mírně zvětralé, nedobré (a není divu – nařezané ovoce osychá rychle). Myslím, že bych se raději podívala, jak se to přesně dělá, a zkusila ji třeba zhotovit sama těsně před odesláním. Tak to určitě vyjde i levněji.
Jen to doručení byste tedy musela provést jinak.
Pohanko, my jsme na střední dělávali mj. i salámové kytice na objednávku – bez větších zkušeností – a dopadalo to vesměs velmi dobře. Lidé se někdy zbytečně obávají, ale opravdu to není nijak těžké. I to doručení by šlo, podle mne, provést (na recepci si tazatelku nejspíše již nikdo nepamatuje, popř. by se s tím dalo poslat někoho známého). Určitě ale máte pravdu v tom, že v nemocnici by zřejmě nebyli úplně nadšeni z nakrájeného ovoce právě z důvodů hygieny, takže by možná bylo lepší vymyslet ten dárek trochu jinak...
Nemá takový grif, zkušenost, udělátka a kromě toho, když udělá kytici sama, tak jak ji doručí, když chce anonymně.
Já nevím, ale myslíte, že to je k jídlu? Já myslela, že to je jenom na odiv, co všechno se dá z ovoce vytvořit.
Z hygienických důvodů, když to je do nemocnice, tak bych objednala kytici z jednotlivě balených čokoládových pralinek a malých čokoládiček, srdíček.
Živé květiny jsou v nemocnici zakázány, ale ovocné květiny mohou jak na lůžková oddělení, tak do porodnice.
Já to neplánuji odnést do nemocnice, ve městě máme menší soběstačné soukromé plazmacentrum, kam chodím pravidelně a kde plánuji ono obdarování. Čili si moji osobu pamatují.
Květina se hygienicky zpracovává a balí ve fólii (hermeticky uzavřené?), do speciálního přepravního boxu pro bezpečný převoz. Sestřičky by tam měly mít někde svoji "safe zónu", kde baští. Kam se bacily nedostanou, ne?
Já bych neměla nervíky s jejím zhotovením, plus nemám koho pověřit, aby mi to rozvezl.
btw. S tím hodnocením je to všelijak, spíše vídávám pozitivní reakce, že jim to šmakovalo, čerstvost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.