Nejste přihlášen/a.
Nakupujeme a budeme nakupovat dárky pod stromeček. Já jsem založila tuhle otázku a byla bych moc ráda, kdybychom do ní průběžně přispívali, jestliže jsme udělali dobrý nebo špatný nákup. Může se to stát inspirací nebo naopak varováním, ostatním. Na obrázku na monitoru něco vypadá pěkně, ale když to doma rozbalíme, není to vůbec fajn nebo naopak, je to úžasný kup.
A taky obchod, ve kterém jsme nakoupili, je/není fajn.
Koupila jsem vnoučkovi, k 8. narozeninám, tenhle mikroskop. iqhracky.cz/...
Ani omylem nesplňuje to, co jsem od něho očekávala. Obraz v něm je nefajn, při každém pohybu se musí zaostřovat.
Mám vyzkoušené,že hračky jsou drahé a nefunkční. Příště počkejte na akci v Lídlu, miroskop, dalekohled, funkční a levnější než ty z hračkárny.
Ještě jeden poznatek. Budete-li kupovat knihy s el. tužkou, vybírejte dobře, některé tužky mají malou paměť a nejde do nich nahrát sowtver (snad se to tak jmenuje), pak máte tužku co umí mluvit jen z jednou knihou.
Ale toto, to je moc dobrý nákup. Pro kluka 8 let. rcobchod.cz/...
vduzik, děkuji. Někomu vaše zkušnost pomůže v rozhodování.
Já jsem koupil přítelkyni tento buddha náramek, na rovinu byl jsem trochu skeptický, jelikož cena za tento náramek mi příjde dost vysoko, a bál jsem se kvality, ale nakonec mě docela překvapili. Snad to vydrží. Přítelkyně měla radost a to je hlavní
Česká pošta 69 Kč
PPL 79 Kč
Píší od 500,-doprava zdarma.
Deltimo ™ Zadejte u vaší objednávky poznámku "deltimofashion"a získáte 1 náramek zcela zdarma. www.deltimo.com www.deltimo.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.