Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý/špatný nákup?

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Nakupujeme a budeme nakupovat dárky pod stromeček. Já jsem založila tuhle otázku a byla bych moc ráda, kdybychom do ní průběžně přispívali, jestliže jsme udělali dobrý nebo špatný nákup. Může se to stát inspirací nebo naopak varováním, ostatním.*nevi* Na obrázku na monitoru něco vypadá pěkně, ale když to doma rozbalíme, není to vůbec fajn nebo naopak, je to úžasný kup. :-D A taky obchod, ve kterém jsme nakoupili, je/není fajn.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Koupila jsem vnoučkovi, k 8. narozeninám, tenhle mikroskop. iqhracky.cz/...

Ani omylem nesplňuje to, co jsem od něho očekávala. Obraz v něm je nefajn, při každém pohybu se musí zaostřovat.

lidus*

Mám vyzkoušené,že hračky jsou drahé a nefunkční. Příště počkejte na akci v Lídlu, miroskop, dalekohled, funkční a levnější než ty z hračkárny.

doplněno 12.11.16 13:55:

Ještě jeden poznatek. Budete-li kupovat knihy s el. tužkou, vybírejte dobře, některé tužky mají malou paměť a nejde do nich nahrát sowtver (snad se to tak jmenuje), pak máte tužku co umí mluvit jen z jednou knihou.

hodnocení

Ale toto, to je moc dobrý nákup. Pro kluka 8 let. rcobchod.cz/...

doplněno 13.11.16 16:02:

vduzik, děkuji. Někomu vaše zkušnost pomůže v rozhodování. :)

vduzik*
hodnocení

0x

Já jsem koupil přítelkyni tento buddha náramek, na rovinu byl jsem trochu skeptický, jelikož cena za tento náramek mi příjde dost vysoko, a bál jsem se kvality, ale nakonec mě docela překvapili. Snad to vydrží. Přítelkyně měla radost a to je hlavní :)

kolik vás stálo poštovné,,mi se líbí ten bílý,,,díky

lidus*

Česká pošta 69 Kč

PPL 79 Kč

Píší od 500,-doprava zdarma.

doplněno 13.11.16 17:03:

Deltimo ™ Zadejte u vaší objednávky poznámku "deltimofashion"a získáte 1 náramek zcela zdarma. www.deltimo.com www.deltimo.com

Nedivím se, že přítelkyně měla radost, jsou krásné a též mne zajímá výše poštovného :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]