Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jako mlada holka jsem si pred 9lety zridila zivotni pojisteni - sporeni a penzijni pripojisteni u pojistovny UNIQUA. Mesicne jsem posilala 2.300Kc. Po trech letech jsm se dostala do financni tisne a nemohla jsem penize posilat. Dvakrat jsem nezaplatila a smlouvu mi kvuli tomu vypovedeli. odkupne cinilo necelych 5000Kc. moc jsem to neresila, rikala jsem si, kdyz to tak pisou v dopise, tak to tak asi bude..Jednou jsem se o tom zminila mymu nynejsimu priteli, a ten mi rikal, ze mi nemuzu vzit moje nasporeny penize, je tomu tak? Muzu to jeste s pojistovnou nejak resit? Dokumenty o me zanikle smlouve jeste mam...
Prvni dva roky co nasporite bere pojistovna jako sve naklady, vy zacinate sporit az od tretiho roku. Najdete to v podminkach, ale tento postup je nespravny. Nekdy staci, kdyz jim napisete, že si budete stezovat u ČNB, to ppjistovny nemaji rady a kdyz to nepomuze, tak poslat stiznost k CNB
no ale jestli je to uz sest let, nejspis to bude promlcene...Zivotni pojisteni, penzijni pojisteny a jine produkty se sporenim je cerna dira!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.