Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil má podle Vás nejlepší design?

Od: kost* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chci si koupit mobil (2016) do 8000Kč . Ale chci s hezkým designem :)

A proto se ptám : Jaký mobil má podle Vás nejlepší design z roku 2016?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
uz par let vypadaji vsechny telefony stejne.

lidus*
hodnocení

0x

Každý mobil je taková tenká placka s menším nebo větším displejem. Vy máte mobil na chlubení, že je to ten nejkrásnější? Já mám stoletou, tlačítkovou Nokiu na to abych se dovolala kam potřebuji. Pátrala jsem na nettu a prý nejhezčí je zaoblený s velkými ikonami.

mp*
hodnocení

0x

Mě se osobně hodně líbí telefon Blackberry classic s kovovou klávesnicí. Je stylový a zároveň praktický pro toho, kdo nesnáší dotykáče (můj případ). jenže se mě nechce v současné době za něj pustit 10 tis kč. Takže Nokia C7 musí zatím stačit. A krása designu je stejně hodně individuální. Takže se vlastně ani nedá poradit, jen přidat vlastní názor.

jarina
hodnocení

0x

jakože design je nejdulezitejsi faktor? tak to si kup vertu, nebo iphone.

iz*
hodnocení

0x

Já jsem asi divná → mobil vybírám podle toho, jestli umí to, co od něj chci (potřebuju) já (nikoliv neznámí lidé z internetu), teprve potom přijde na řadu vzhled. I tady jsem nejspíš zbloudilá → vybírám si to, co se líbí mně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]