Zdravím už topite v byte vlastním kotlem?A na jakoubteplotu si vytapite? DEKUJI já začnu od pondělí teplota v byte 19 stupňů,ale už máme chladno v koupelně tam máme 17
Topím již nějakou dobu, na 19 -20 stupňů. Byt je velmi studený, nad sklepy, stará bytovka. Když nejde el, jako třeba před týdnem nebo zítra, kotel netopí a v bytě je 15-16 stupňů.
norma říká, že by v bytě mělo být v obytných místnostech 22°C a tam kde se spí 19°C ..pro INVA pak všude +2°C navíc.. mě osobně vyhovuje teplota 24°C a těch 19°C na spaní
V bytě topím už dlouho, co to spustili, je tu krásných + 23 v celém bytě. Já jsem zmrzlina, zima by vůbec existovat nemusela. Na chalupu v zimě nejezdím, přijedete dnes do nějakých + 12 a topíte a topíte, +20 mě neuspokojuje a mrznou mi nohy. V pravé zimě, přijedete do +5 a opravové teplo (pro mě zima) je až druhý den. 17C to bych se asi raděj nemyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.