Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vidlák na hlavním nádraží

Od: iczlinskyexpre odpovědí: 16 změna:
Jsem z menšího města (30 000) obyvatel. Dnes jsem jel vlakem do Olomouce (100 000) lidí. Když jsem přišel do hlavní haly nádraží tak jsem byl šokován kolik je tam lidí až zděšen ale snažil jsem se chovat jak kdybych na to byl zvyklý. Vy když nejste zvyklí na tolik lidí tak máte taky takové pocity? To nemluvil kolik lidí bylo venku v tramvajích atd to jsem nezažil ani v Praze.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pockej , az budes v Praze na nadrazi , nebo na letisti.

Nebo nedejboze odpoledne v metru v Praze v centru. Tam je clovek jak sardinka.

Jojo, ranni a odpoledni PRESS:-D

hodnocení

0x

Buď v klidu, za chvíli se otrkáš a bude ti fuk, kolik lidí je na nádraží. Podstatné je aby ti neujel vlak a měl jsi štěstí a na volné sedadlo.

hodnocení

0x

No jo,je vidět,že nepamatuješ prvomájové průvody:)

Tam teprve byla tlačenice!

hs*
hodnocení

0x

:) na mě udělalo podobný dojem letiště Charlese de Gaulla...je to asi tak 20 let a vybavuji si jezdící schody různými směry, hrozný hukot a protože v ten moment přistálo několik letadel z bývalých kolonií, tak byli úplně VŠUDE (kromě naší 5-členné pražské skupinky - letěli jsme tam přes Amsterdam) samí černoši v lesklých (saténových?) oděvech :)) Pak jsme teda přejeli těma schodama jinam a tam už to byl standart...takže Vás chápu :)

cesmina*
hodnocení

0x

Také mám takový divný pocit ,jako bych vyšla z nějaké dlouhé samotky.U nás je něco přes stovku obyvatel .Takže jsme taková "prdelka" .To mě pak stačí i ten Hr.Králové natož Praha.

balzerka
hodnocení

0x

A to jste tam v Olmíku na nádraží nebyl v létě, když tam seděly ty tlupy migrantů

svyjabob*
hodnocení

0x

No já naopak byl minulý týden 2x na letišti Ruzyňském a naopak mě překvapilo, že ve středu a teď v neděli dopoledne tam bylo strašně málo lidí, celkem tam mohlo být max. tak pár stovek, ale co jsem třeba v létě letěl, tak tam bylo možná 10 000 lidí celkem. Jinak, když já mám třeba 14 dní dovolenou přes léto, a jsem na chatě, kde je všehovšudy 500 obyvatel, a jsou dny kdy kromě sousedů a prodavačky v místním obchůdku nepotkáte nikoho a pak musím do práce do Prahy, tak je to pro mě taky vždycky takový šok, to nemluvě o tom, když přijedu hodně pozdě večer v neděli, kdy je klid a je i v Praze prázdno, ale ráno musím v sedm do práce a jedu MHD a z toho klidu a pohody musíte ihned naskočit mezi ty uspěchané lidi, kteří pospíchají mačkají se a všude ten stres a spěch, no hrůza. *zed*

Jojo a hlavne chudaci , ti co bydli v chatarskych oblastech , pres tyden klidek , pohoda tabacek a pres vikend tlupa cechacskych luftaku , co hned grilujou , chlastaj a delaj bordel...

Jinak souhlas , pres vikend v Praglu je mrtvo oproti tydnu.

iczlinskyexpre
hodnocení

Pres víkend klidno? Ja tam byl v dubnu v neděli od rána a už ráno všude plno lidí, přeplněné tramvaje že lidi museli čekat na další, zastávky plné, silnice plné, vaclavak zaplněný a staromak přeplněný.
To je jen par turistu, jak se do toho navali i pracujici lidi, to pak vypada...

hodnocení

0x

Holomóc? To je, chlapče, dědina!

Jezdíme 1 x ročně na velký vlakový výlet, sice pro někoho nic moc, ale přesto něco přes 500 km vlakem za den. V Praze na Hlavním nádraží máme skoro 1,5 hodiny čekání. Než nám pojede osobák na Vrané a Čerčany. Lidí jako máku a necítíme se tam vůbec dobře. Jak to řešíme?

Informační centrum. U zdí celkem klid. Stojí tam židličky, i když ne moc. Ale za chvíli se pokaždé nějaké místo uvolní. Manžel si tam sedne, já jdu do Billy na Hl. n. koupit něco k jídlu. Mají tam moc dobré rohlíky /zahnuté/, a něco k tomu. A mattonku. A 2 banány /třeba/. No a nakonec každému eskymo. Je chutné, ovšem nikoliv už za padesátník, jak si ho mnozí pamatujeme. ;)

Pak sedíme a hodujeme, napijeme se, já násleně hledám pracně odpadkový koš, kterých na Hlav. nádraží opravdu je jako šafránu. Aspoň kolem toho inf. střediska. Mrsknout to pod židli mi nedovolí slušné vychování. A najednou už koukám, že je na tabuli náš vláček na Čerčany! :)

Prostě chce to nikde se nemotat, neprodírat davem, nekoledovat si o okradení. Ale někde posedět a vyčkat na další spoj. Pokud jdu něco nakoupit, držet si peněženku v kapse rukou.

No a pak už jen šťastnou cestu. A sednout do správného přípoje. *placni*Jaga.

Jinak, pokud Ti vadí lidé, jeď do Krkonoš. Já šla po hřebenech z Černé hory do Pece. Koncem května. A nepotkala jsem ani živáčka. Ovšem je pravda, že ten den lilo jako z konve a blesky se křižovaly nad hlavou. Ale fakt - nikde nikdo. jen jeden blázen a to jsem byla já!

"...pokud Ti vadí lidé, jeď do Krkonoš..."

Na konci září jsem v Krkonoších byl (Benecko). Skutečně lidí minimum (jeden den mlha jak mlíko, takže jsem neviděl prakticky vůbec nikoho, ale ani ty hory :-D). Ale zkoušela jste se tam podívat v letní sezóně? Po horských "ztezkách" (občas i dlážděných) proudící davy ve čtyřstupech tam i zpátky... Děkuji, nechci. To radši Bílé karpaty, tam je to ještě jakš-takš snesitelné.

Ale jsme už mimo téma. *hi*

Jo vetsi sranda je pak jeste pred nadrazim, tam je strach i pres den. Natoz pres noc, smerem k tramvajim, to je teprv o drzku...

venkov4ever*
hodnocení

0x

Na hlavním nádraží v Holomócu mají geni(t)ální perony. Každé větší nádraží vyčleňuje pro peron šířku dvou kolejí. Ale v Holomócu je to jen jedna. Takže když k peronu přijedou dva expresy - každý z jedné strany - nastane ta pravá sardinerie. Na davy lidí také nejsem zvyklý, nezvykl jsem si na ně ani během dlouholetého pobytu ve stolici, spíše naopak. Na venkově naštěstí davy nejsou. *slunce*

hodnocení

0x

Přesně tahle jsem si připadala, když jsem přijela do velkého města, kdysi, na internát. Všude mraky lidí, já 15letá holka z vesničky o čtyřiceti lidech... V MHD jsem u řidiče řekla ,,jednou na žižkov"... sláma mi čouhala z bot :) taky jsem chtěla vypadat světově, ale pár situací mě holt prozradilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]