Nejste přihlášen/a.
Ahojky, prosim Vás, potřebovala bych poradit. Pomaličku se blíží vánoce a já už přemýšlím nad dárkama, ale nějak jsem se zasekla u dárku pro přítele, je to fanoušek elektroniky a počítačových her. Můžete mi doporučit něco, co by mu udělalo radost? Já tomu moc nerozumím.
Vlněného kulicha, šálu a rukavice, ať furt nesedí u počítače jde si s vámi ven na procházku, zaskotačit si ve sněhu, trošku se proběhnout, trošku vymrznout a pak si s červenými tvářemi od zimy vychutnáte teplo domova a teplý čaj. Své elektroniky má dost, ničím z toho se mu nezavděčíte (flešku, externí disk, sluchátka, 3D brýle, atd.. všechno má), takže dárek jiného druhu. Nebo ho vytáhněte na squash, nebo pro vás oba kupte dva lístka do divadla nebo na koncert.
Nikdy bych nevěřila, že bude problém vybrat dárek pro přítele.. jinak víkend jsme měli před rokem na slovensku a bylo to fajn, ale chce to změnu. Přemýšlela jsem nad koupí třeba nějaký akční kamery, že bysme mohli natáčet i výlety a tak a nemusela bych pořád brát zrcadlovku, nebo nějakej malej repráček.. já fakt nevim
Když tak cestujete, tak by se mu možná i dlouhodobě na jakékoliv jiné výlety hodila kvalitní lékárnička, buď koupit jenom obal a naplnit si ji podle svých představ, nebo i plnou, například malou Tatonka. Samozřejmě se hodí i nějaká krabička s univerzální náplní všech možných drobností na cestu, jako je šitíčko, knoflík, propiska, padesátikoruna, provázek, svíčka, sirky, kousek suchého lihu, náplasti, zavírací špendlík, náhradní guma do trenýrek, atd.. známé jako KPZ (krabička poslední záchrany). Nebo pěkný švýcarský důstojnický nůž? Například victorinoxcz.cz/... což není reklama, ale pouze ukázka, jaký asi tak typ nože by se možná jako dárek mohl hodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.