Nejste přihlášen/a.
chtela bych jet letos na hory naucit se lyzovat. Ale nevim, jak to chodi s instruktorama lyzovani. Musim si ho predem objednat? Jsou k dispozici uz v tech zimnich strediskach? Omlouvam se, ale vazne netusim, proto se takhle ptam. Nikdy jsem na horach nebyla, ani na lyzich jsem nikdy nestala.
0x
To není absolutně problém, je to jen otázka financí. Lyžování je jedna z nejdražších sportovních aktivit, které znám. To i golf mě přijde v současné době levnější. Když vidím v televizních záběrech, jak se to dneska točí (i bývalý president Klaus má rezervy, i když lyžuje docela dobře, hlavně teda na svůj věk a edoprotézu), tak mě jímá hrůza. Naučit se lyžovat na současných lyžích určitě zvládnete za den.
doplněno 06.11.16 18:15:
Takže vlastně ještě odpověď: kamkoli na hory přijedete, najdete nepřeberné množství instruktorů a škol na lyžování i s půjčovnami všeho, co k tomu patří. Takže stačí si jen vybrat podle stavu své portmonky.
0x
Neodhadnu, kolik je vám let.Taky je důležité, jak jste zdatný a učenlivý. Na některých školách se ještě jezdí na lyžařské výcviky.To by bylo ideální. Najděte si Infocentrum té které oblasti a tam se ptejte na detaily. Nebo nějakou nejbližší Ski school. Sami stojí o klienty, tak tam kontakty budou. Jinak jestli máte někoho z kamarádů, který lyžování ovládá, poproste ho, jestli by vám nevěnoval pár odpolední a nevysvětlil vám zásady, techniku. I podle nějaké metodiky pro začátečníky se leccos dá dohnat. Napoprvé stačí malý vršíček bez vleku, jen procítit, co to dělá, udržet balanc a přenášet váhu.
doplněno 06.11.16 18:31:
Lépe bude ptát se v rubrice Sport.
doplněno 06.11.16 18:32:
Lépe bude ptát se v rubrice Sport.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.