Nejste přihlášen/a.
Jedním slovem krása
Jednou mi přišlo něco podobného emailem, ale má dojem, že toho nebylo tolik druhů...
Dobrý den, je to zajímavé, ale neznáte nějakou stránku, kde by se takto kliknutím stala z miminka krásná dívka? Hmyz je fajn, ale něco tomu chybí . Zdravím!
lidus - já kliknu na housenku, změní se na motýla a dokud nekliknu znovu, tak je stále motýl.
Mohu si takto naklikat všechny housenky a zůstávají jako motýl. Tu tabulku, která vyskočí, zlikviduji kliknutím na křížek. A když skončí housenky, tak je tam dole odkaz i na další zvířátka.
Češtinu nehledejte - jsme v zahraničí.
Krásné, ovšem chybí mi ČJ, kliknu na housenku a motýla mám okamžik, že si ho nemohu prohlížet. To tak má být, nebo je to moje chyba? Nic dalšího neotevřu, chce to po mě asi přihlášení. Dík za vysvětlení. L
Bene dík, moje blbost nebo chyba někde jinde, já kliknu na hosenku a motýla mám vteřinu, pak je bez klikání zase housenkou.L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.