Nejste přihlášen/a.
Jedním slovem krása ![]()
Jednou mi přišlo něco podobného emailem, ale má dojem, že toho nebylo tolik druhů...
Dobrý den, je to zajímavé, ale neznáte nějakou stránku, kde by se takto kliknutím stala z miminka krásná dívka? Hmyz je fajn, ale něco tomu chybí
. Zdravím!
lidus - já kliknu na housenku, změní se na motýla a dokud nekliknu znovu, tak je stále motýl.
Mohu si takto naklikat všechny housenky a zůstávají jako motýl. Tu tabulku, která vyskočí, zlikviduji kliknutím na křížek. A když skončí housenky, tak je tam dole odkaz i na další zvířátka.
Češtinu nehledejte - jsme v zahraničí.
Krásné, ovšem chybí mi ČJ, kliknu na housenku a motýla mám okamžik, že si ho nemohu prohlížet. To tak má být, nebo je to moje chyba? Nic dalšího neotevřu, chce to po mě asi přihlášení. Dík za vysvětlení. L
Bene dík, moje blbost nebo chyba někde jinde, já kliknu na hosenku a motýla mám vteřinu, pak je bez klikání zase housenkou.L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.