Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divná?

Od: itis30* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci se jenom zeptat jestly jse vám to stává taky

-zdá se vám sen,který se stane pravdou v realném životě a odehraje se to úplně stejně

-pořád si povídáte s vymyšlenými kamarády i na veřejnosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

cs.wikipedia.org/...

Jedná se o zajímavou vlastnost či chybu mozku... nedávno jsem četl článek s profesorem přes mozek, že toto zažívá snad 40% lidí...

Kamarády na veřejnosti (tedy ty vymyšlené) neoslovuje běžný - "normální"člověk - to už bych možná doporučil návštěvu lékaře.

doplněno 04.11.16 22:12:

řekl bych, že je to úhel pohledu - pokud se dnes bude zdát, že zítra někoho přejede vůz, já to napíšu a ono se to stane - ok, věštecká variace. Pokud se mi ale dnes zdá, že to zažité se mi zdálo včera, předvčerem atd - varianta, o které píšu já...

Ten článek jsem četl se zaujetím - byl snad na 4 strany, ale sám pan profesor uváděl, že popsat vlastně nejde. Jsou prý o tom studie už vydané ve formách knih atd. - ale je to stále něco v oblasti neprobádané člověkem...

Mimochodem - pan profesor uváděl, že je věřící - protože nic tak složitého a zvláštního jako je lidský mozek podle něj nemohlo být stvořeno evolucí či shlukem uhlíků...

hodnocení

0x

jmlc - Toto není , že se Vám zdá něco povědomé, ale pravý opak. Jí se zdá, co bude. Říká se tomu věštecký sen a ten nezažívá každý. Někomu se může zdát vyjímečně, 1x za život, někomu se nezdá nikdy a jen někteří lidé mají tyto sny opakovaně, nebo pravidelně. Mluvení s neexistujícími lidmi je už z jiného soudku. Zpravidla to občas dělají některé děti, že si vymýšlejí kamarády a mluví s nimi. U dospělých jsem se s tím nesetkala, tedy pokud neměli psych. nemoc.

dam®

Ahoj všem, v téhletě debatě není komu oponovat, třeba moje zkušenost je o vysněných přáních - 90% nesplněné, ale! troška, aspoň, je supr. Nechci rozebírat, chtíče, potřeby a přání a nadbíhání snům. Jen jsem zjistil, že splněný sen je později spíš na smutek než radost a masírka ega. Třeba vrzající kolečka. Kdo tuší ví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]