Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec facebooku

Od: cervicek2008* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. mám problém s facebookem...Zablokovali mi ho,zřejmě napořád...proč to je jedno,ale zajímá mě jestli mi profil zruší,nebo mi tam zůstane.Musím podotknout že se tam už vůbec nedostanu.Taky tam mám své fotky,které bych chtěl si stáhnout zpátky...Napsali mi Váš účet jsme deaktivovali kvůli porušení a nebudeme ho moci znovu aktivovat...Jelikož semnou nekomunikují nevím jak jim dát vědět co chci a potom at mi ho už neobnovují.Víte radu?založit si třeba nový profil a zkusit si fotky stáhnout?.Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

0x
To máš asi smůlu...pokuď jsi souhlasil s podmínkami při založení účtu.
Aby jste se z toho Facebooku nepo...i.
Dovedeš si představit kolik tam těch účtů je?Kdyby měli každému "vracet" fotky,tak nebudou dělat nic jiného...
cervicek2008*
hodnocení

děkuji za odpověď...a že mi ho zrušili nevadí a nep...ru se s toho neboj...

albatros498022*
hodnocení

0x

Facebook májasně stanovena pravidla se kterými se uživatel seznamuje při založení účtu, tím, že je potvrdí má založen účet a tedy musí vědět za jakých okolností je účet zrušen, včetně následků jeho zrušení. Souhlasem s pravidly berete toto na vědomí a musíte se dle toho chovat, jinak dojde k zablokování popřípadě zrušení účtu jak je v těchto pravidlech uvedeno.

cervicek2008*
hodnocení

Děkuji za odpověď..

hodnocení

0x
Jestli došlo k vědomému hrubému porušení podmínek a zablokování, tak je pozdě plakat nad rozlitým mlékem.
cervicek2008*
hodnocení

nepláču nad rozlitým mlékem jen jsem se zeptal,ale i tak děkuji...

balzerka

Příště se ptejte v rubrice počítače. Tam chodí hlavně lidi od fochu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]