Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám takovou věž, která umožňuje zobrazit název hudebního souboru. Chtěla jsem to zjednodušit, tak jsem soubory s písněmi přejmenovala a přepsala tiskacím písmem. Věž totiž umí jen skákat o jeden soubor vpřed a jeden vzad, takže musíte mít seznam na papírku. Věž mi přesto ukazuje dlouhé názvy psacím,které zřejmě vytvořil ten, kdo tyto písničky dal do toho mp3 balíčku. Teď v tom mám guláš. Jak z toho ven?
název souboru a tag souboru je rozdíl. Na přejmenování podle sebe používejte např. Winamp. Je to nejjednodušší a neznámější přehrávač hudebních souborů a když zmáčknete na písničce myslím alt+F3 nebo pravým a tam si vyberete Tag editor tak vám naskočí tabulka, ve které si dopíšete co a jak potřebujete..Nutno však u každé písničky samostatně.
potom věž bude zobrazovat to, co požadujete...
no, normální člověk to udělá když soubor vytvoří, aby tím ušetřil práci ostatním. Blbec to nechá prázdné nebo tam napíše hovadinu..a pak je v 99% případech vidíte největšího zpěváka a producenta hudby, který se jmenuje " Various Artists - Track 01.mp3"
Osobně nesnáším, když někdo v názvu souboru používá podrtžítka nebo pomlčky mezi každým slovem než, aby tam udělal mezerník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.