Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V reakci na dotaz Lucie bych rád opět umožnil poradcům roli generálů před bitvou, tedy tipovat výsledek amerického klání o úřad prezidenta a pod příjemnou rouškou internetové anonymity vyjádřit sympatie / antipatie vůči kandidátům. Jdeme na to. Hezký den všem.
Dobrý den, není to dotaz nadbytečný, když zde je již jeden velmi podobný? No, já bych asi volil ten pád meteoritu, jako prý část mladých Američanů . Zdravím!
Jedna pikoška mimo soutěž: Zrovna třímám dnešní magazín Stern. Podle Forsy má v Islámské republice Německo Donald žalostnou podporu. Volilo by ho 5% Němců, zatímco Hillary 73% (zbytek neví). Dokonce i mezi příznivci AfD drží Don pouze 23%, kdežto Hillary 47%.
Dobrý den, tvrdit o Německu, že je islámské je přibližně stejné "přání", jako tvrdit o Rusku, že je tam demokracie západního typu . Zdravím!
bmbx - no, já to vím, že nemají šanci se k ní ani přiblížit, ale najdou se optimisté, kteří si to myslí (že je Rusko demokratické a pro své okolí neškodné) .
bmbx - Německo není islámské a toť vše. Pokud někdo o Německu tvrdí, že je islámské, tak bych chtěl vidět nějaký důkaz, kdy k té politické změně došlo. Považuji označení Německa za islámské jen za pokus o ironii, výsměch či základní neznalost.
To jsem netušil, že Rusko už je tak blízko k demokracii západního typu
stejně jako se najdou optimisté, co si myslí, že Německo je pořád v pohodě...
bene, bene, bene...buď si děláš legraci, nebo si nebetyčný suchar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.