Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V reakci na dotaz Lucie bych rád opět umožnil poradcům roli generálů před bitvou, tedy tipovat výsledek amerického klání o úřad prezidenta a pod příjemnou rouškou internetové anonymity vyjádřit sympatie / antipatie vůči kandidátům. Jdeme na to. Hezký den všem. ![]()
Dobrý den, není to dotaz nadbytečný, když zde je již jeden velmi podobný? No, já bych asi volil ten pád meteoritu, jako prý část mladých Američanů
. Zdravím!
Jedna pikoška mimo soutěž: Zrovna třímám dnešní magazín Stern. Podle Forsy má v Islámské republice Německo Donald žalostnou podporu. Volilo by ho 5% Němců, zatímco Hillary 73% (zbytek neví). Dokonce i mezi příznivci AfD drží Don pouze 23%, kdežto Hillary 47%. ![]()
Dobrý den, tvrdit o Německu, že je islámské je přibližně stejné "přání", jako tvrdit o Rusku, že je tam demokracie západního typu
. Zdravím!
bmbx - no, já to vím, že nemají šanci se k ní ani přiblížit, ale najdou se optimisté, kteří si to myslí (že je Rusko demokratické a pro své okolí neškodné)
.
bmbx - Německo není islámské a toť vše. Pokud někdo o Německu tvrdí, že je islámské, tak bych chtěl vidět nějaký důkaz, kdy k té politické změně došlo. Považuji označení Německa za islámské jen za pokus o ironii, výsměch či základní neznalost.
To jsem netušil, že Rusko už je tak blízko k demokracii západního typu ![]()
stejně jako se najdou optimisté, co si myslí, že Německo je pořád v pohodě...
bene, bene, bene...buď si děláš legraci, nebo si nebetyčný suchar ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.