Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kterem serveru mohu nabidnout prac.misto?

Od: zajda888® odpovědí: 11 změna:

Hezký večer,

potřeboval bych někde zainzerovat,že sháním člověka,který by chtěl na zimu jet pracovat do Rakouska.Já nemůžu ze zdravotních důvodů.Jenže všechny servery,kde jsem zkusil místo nabídnout,požadují poplatek,cca stovku za den.

Já za to nic nechci,proto ani nechci nic platit,jen bych rád,aby šéfka,se kterou jsem mluvil a která se mnou počítá,nemusela znovu někoho shánět.

Neznáte někdo server,kde vložím nabídku zdarma?

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že na Bazoši se nic neplatí – nebo ano?

hodnocení

Tam jsem ještě nebyl,děkuji,jdu zkusit.

Já zkoušel většinou servery se specializací na nabídku práce.

Dodáno: Tak to vypadá,že to lze.Díky

doplněno 02.11.16 21:09:

Tak nelze. Za 50,-

hodnocení

0x

Myslím, že se nic neplatí na jobs.cz. Akorát to den nebo dva trvá, než se inzerát zobrazí. Možná to ale platí jen na sekci brigády - což ale asi půjde i u Vás.

Pak ještě Facebook - mnohé skupiny buď z Vašeho okolí nebo zaměřené na práce či obor, ze kterého práce je (lyžování? pohostinství? ubytování?). Když zadám vyhledat "práce v Rakousku), vylezou mi minimálně dvě skupiny. :)

hodnocení

Děkuji za tip,zkusím uvedený server.Není to brigáda,je to klasické pracovní místo,pouze holt sezóna...

Facebook nemám,takže tam nic.

Hezký večer.

Opraveno: Tak ani jobs.cz

iz*

Neprošel by v Annonci, na Bazoši a Hyperinzerci inzerát typu "Hledám za sebe náhradu na dobu od–do" + název funkce/práce + kontakt (informace byste sděloval telefonicky nebo e-mailem)?

Nabídky práce jsou pokud vím placené všude. Nebo to zkusit nabídnout jako "sezónní brigádu"... Případně ty skupiny na Facebooku. Kdysi jsem tam zahlédla pár skupin nabízejících brigády, ale názvy už si nepamatuju.

kusk
hodnocení

0x

www.hyperinzerce.cz

hodnocení

0x

Zkuste tu hyperinzerci, i když tam také píšou, že u některých sekcích jsou inzeráty placené.

Co takhle oslovit přímo někoho, kdo práci v zahraničí hledá, pokud by někdo vyhovoval pracovním zaměřením? Třeba tady jsou nějaké poptávky:

annonce.cz/...

balzerka
hodnocení

0x

Tak jste to měl napsat tady, o co jde za práci a v jakém termínu. Přinejhorším Vám to tu za nějakou dobu smažou.

hodnocení

Děkuji všem za rady,zítra zkusím formulovat inzerát podle ivzez a skouknout tu Annonci.

kakamila
hodnocení

0x
Zkuste to tady... sumpersko.zdeinzeruj.cz/...
Sice jen regionální,ale třeba to vyjde.

hodnocení

0x

Když potřebuji brigádníka, či na trvalý poměr, zadám zdarma zde:

fajnsprava.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]