Nejste přihlášen/a.
mohl by mi někdo vysvětlit naprosto neprofesionální a nelidské chování pí Katky a kata nebo kdo to je? jak si v těchto situacích můžete vysmívat lidem co se dostali do srabu byť vlastní chybou, ale chybama se člověk učí ... vy máte firmu reprezentovat ne tady sprostě nadávat a naprosto se ponižovat i firmu ... no tak po tomhle se k asterii obracím zády stejně jako ostatní lidé kteří tak udělali a nedali vám na chleba ... byla sem na schůzce s jednou vaší koleginí byla příjemná a na pohled se mi zdálo že by to mohlo být pomocné lano ... ale kolem té schůzky mi začaly vyskakovat samé otazníky ... jak je možné že vy za mě budete platit věřitelům a oni mi stejně přesto budou vyhrožovat(když jste se s nimi dohodli)? to že sem předem byla upozorněna na podvodnou firmu asterie mi taky nedalo ... něco na tom musí být přece by někdo jen tak nedělal problémy firmě, která má lidem pomoci ... a proč mi ta slečna nedala smlouvu domů na přečtení? je tam snad něco, co bych měla ve spěchu co to u ni v kanceláři musím přečíst, neměla vidět?
Vaše chování pí Katko mě naprosto udivilo, vy místo abyste pomáhala jak se dušujete s vaší firmou asterie, tak tu lidi srážíte ještě více k zemi vaším hloupým výsměchem ... přála bych vám tuhle situaci zažít ... nemít peníze na nic co potřebujete, co chcete, nemoct zabezpečit děti, nemoct jim dát co by chtěli ... dostat se do takového srabu jako jsou ti kterým se tu vysmíváte ... abyste viděla že to v žádném případě není vtipné ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.