Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit co manželovi k Vánocům. Letos jsem se rozhodla nakupovat online, už mě nebaví se mačkat mezi lidma v obchodech. Našla jsem tento baret trendhim.cz/... a tak si myslím, že to by bylo něco co by fakt nečekal. Lepší než ponožky :D Prosím poraďte co si o tom myslíte. Kámošky mi říkají že je to moc staromódní, ale já si myslím, že se to zase vrací do módy.
Zdravím. Mně se bekovky líbí. Záleží na vkusu vašeho manžela. Tahle je taková neutrální a myslím, že se hodí jak na starší, tak i na mladší pány. Proč by to mělo být nemoderní? Nechápu.
Díky vám za typ, asi ji taky páníčkovi objednám, ponožky už jsou na cestě
Moc se mi nelíbí. Ale je to můj vkus a Vám do toho nemluvím. Navíc, pán by měl /podle mě/ být vysoký, šlachovitý, štíhlý, ostře řezané rysy, kouřit nejlépe lulku! Něco jako mistr Watson. Pak by k němu podobný baret patřil. Pokud je otylý, vykrmený, malý, kulatý, s nohami do ó, nedovedu si na něm tuto pokrývku hlavy představit. Ale je to jen můj názor.
Já mám vybráno: el. vrtačku zn. Narex. sám si vybral, moc se mu líbila, těžko se s ní v prodejně loučil. Zajela jsem tam pak sama. Z té bude mít radost vždycky, je to kutil a udělá s ní plno pěkných věcí a oprav.
No a ty ponožky? Přidám nádavkem, aby ho při vrtání nezábly nohy. Jaga.
Navíc, žiji asi pořád v polovině minulého století, ale dát tisícovku za takovou hučku se mi zdá velice mnoho. Ledaže by se do ní opravdu zamiloval a chtěl ji. Jinak, "na blind" určitě ne. Zůstane to třeba ležet někde na dně skříně.
Naposledy dostal manžel ode mne pažní pouzdro na mobil, protože vím, že stále kutí po baráku a po dvorku, ale co myslíte že se s pouzdrem stalo, leží od té doby v zásuvce...taková šikovná věc, nééé?
Pokud je manžel kutil, tak to teda pro něj praktická věc rozhodně není - někde o něco opře a mobil rozmáčkne, při každé ráně sekerou (kladivem) na té ruce mobil trpí otřesy a navíc to stále překáží. Mobil (na práci nejlépe obyčejný mobil ne dotykáč) patří do uzavřené kapsy, ideálně na pravé stehno. Vím, o čem mluvím - když si to někdy neuvědomím a dám ho jinam, nejdéle při prvním ohnutí se padá na zem a skládám ho z dílů.
Když jste nám o manželovi nic nenapsala (věk, výšku, váhu, případně zájmy) tak jak vám máme poradit něco k vánocům?
Jinak to, co chcete nakupovat, není baret (ten vypadá takhle - Sovák, Polívka a ten pracovní na té černobílé fotce), ale poctivá "bekovka"(co je "bekovka"třeba tady).
Jinak bekovka je poměrně praktická čepice, nám, co toho už na hlavě moc nemáme, brání spálení od slunce, stékání deště po holé hlavě za krk atd. Mám jich několik, od světlé plátěné, přes bílou hladkou (spíš k obleku) až po tmavě hnědou z pravé kůže. Střídám je podle potřeby a oblečení s klasickou kšiltovkou - k obleku se kšiltovka nehodí a k montérkám je zase bekovka dost nepraktická (zvlášť když je světlá).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.