Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Americký prezident

Od: lucie* odpovědí: 19 změna:

Pořád čekám jestli to tady nezazní(možná jo,ale nevšimla jsem si)Sledujete americké prezidentské volby?Já poprvé v životě ano,zajímá mě to a i když jsou oba kandidáti"zvláštní",tak přece jenom mě to oslovilo.Přece jenom si myslím,že ten kdo vyhraje ovlivní světové dění.Co sleduju diskuze třeba na idnes,tak Trump je jasná jednička.Já s tím souhlasím.Každý si najde na tom druhém zápory,argumentu mají oba dost,ale beru jako pozitivní,že chce jednat s Ruskem a né pokračovat ve studené válce jako Hillary.Sledujete dění?máte favorita?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Zběžně je sleduji. Nepochybuji o tom, že mocní tohoto světa mají oba kandidáty důkladně ošéfované, ačkoliv vítězství Donalda Trumpa je přece jen přijde dráž, Söröse stoprocentně. Z toho důvodu Trumpovi fandím. Nicméně, ať už vyhraje "Billary" nebo Doník, změny v zahraniční politice USA budou zcela kosmetické, stejně tak dopad vítězství toho či onoho kandidáta na život běžných Američanů. Nikdo si nedovolí ohrozit zisky zbrojařských a olejářských gigantů. *nevi*

hodnocení

0x

Já to vidím tak, vyhraje Hillary, protože ženská ještě nebyla v USA prezidentkou. Další volby vyhraje někdo homosexuální a po nich to vyhraje opice, protože jsou to stejně všechno loutky. Samozřejmě to myslím ze srandy, ale nemůžu si pomoct, vždy když vidím Obamu, tak čekám, kdy se porouchá a vylezou z něho drátky, jak to bylo ve filmu Stepfordské nebo tak nějak paničky.

lucie*
hodnocení

dajka*smich*taky mě to napadlo,černoch-žena-homosexuál...a pak asi jen opice.Tak určitě Hillary nahání body ženy,feministky a ti co chtějí novou dobu-ženu prezidentku,ale třeba vytahovat na Trumpa jeho chování k ženám,když její muž si nechal dělat orální sex v kulaté pracovně,bylo dost mimo.Mě by teda tímhle odradila,stejně tak její umělý úsměv a nemůžu si pomoct,připadá mi,že je jen loutka tahaná lidma v pozadí stejně jako Obama.O tom se i veřejně mluví,takže něco na tom bude.Hodně upozornuje na Trumpa,ale ke svým přešlapům se moc nevyjadřuje.

Trump ať je jaký chce,často ujede a vyjádří svůj názor,což je mi více sympatické.

lidus*
hodnocení

0x

Mohlo by mi to být jedno, bohužel se to ČR týká víc než si myslíme. Skáčeme tu jak Amerika píská.

cechacek*
hodnocení

0x

Presidenti slibují, někdy se i blázni radují

hodnocení

0x

Zdravím Lucie fandím Trumpovi. Diskuse týkající se tohoto tématu občas čtu.

doplněno 01.11.16 10:48:

Ale obávám se, že vyhraje Hilary.

jarina
hodnocení

0x

sledovat je to sice hezké, ale nijak to neovlivníme, ani není z čeho vybírat, když jeden je šovinistický buran (nemyslím zemana, ten navíc chlastá a hulí) a druhá bába symbolem bushovství a této éry válečnictví.

podle mě je důležitější s esoustředit na domácí scénu a neudělá podruhé chybu, aby si na hradě objevil ožralý bolševik s jeho hradní komunistickou partou, bohužel v těch volbách v druhém kole nebylo z čeho vybírat, když alternativa byl starý usínající děda, jehož společenské chování sice zemanovi naprosto chybí , ale jeho europatolízalství je stejně nebezpečné jako zemanovo rusofilství.

Zároveň ale je tu další problém, laťka je nastaveno příliš nízko(ožralství na ceremoniích, , braní si Hermanovo strýce bradyho jako rukojmí pro nastavování zahraniční politky číny), takže, je opravdu hledat lidi na úrovni, aby tam nebyl druhý zeman

jentak*
hodnocení

0x

Je to komedie a žumpa.

lucie*
hodnocení

No právě,že se to týká v podstatě celého světa.Myslíme si,že jsou to jejich volby,ale dopad to má potom i jinde ve světě.Jinak bych to asi nesledovala,nikdy mě to nezajímalo,ale teď bych jim přála šovinistického magnáta.Myslím,že se s Rusů dělají strašáci a je to hlavně proto,aby se odvrátila pozornost od jiných věcí.Putin dal Hillary už dříve najevo,že to pro něj není autorita ani politička na svém místě,se kterou by se chtěl bavit.Takže než sankce a vzájemné osočování mocností,brala bych Trumpa.Ten nemá s Putinem problém.

zelenydabel*
hodnocení

0x

můj kolega američan v době kdy svět řešil "rozplývání" se Hillary nad smrtí Kaddáfího prohlásil, že jestli Hillary vyhraje prezidentskou kampaň, tak půjdeme všichni do ******. A to byl rok 2011 dodnes nezměnil nároz a bohužel se obává toho že Hillary opravdu vyhraje. Jak sám říkal, v Americe vznikla patová situace jako u nás. Kdy v druhém kole byla možnost Zemana nebo Schwarzenberg a obává se toho, že lidé zvolí Hillary.

Rozdíl mezi Trumpem a Hilary je v tom, že Trump moc kecá. Tlučhuba který Vám jako správný obchodník nakecá cokoliv aby prodal svůj produkt. Tedy získal si Váš hlas. To že realita v úřadu je jiná, to někteří lidé ani neví.
Kdo čeká že rozdíl nebude, tak ať si nemyslí. Pokud uspěje Hillary, tak bude na malér zaděláno. Pokud Trump, tak bude mít amerika svůj cirkus.

A bohužel, jelikož ženská ještě nebyla v úřadě, tak to asi opravdu vyhraje.

klera*
hodnocení

0x

Na jedné straně neschopný, úchylný tlučhuba postrádající jakékoliv základy slušného chování a na druhé straně Hillary, momentálně vyšetřovaná FBI, ne zrovna důvěryhodná...

Trump jde sice do politiky s čistým štítem, ale to jenom proto, že ještě politikem nebyl. :D Nevim komu bych dala hlas...s Trumpem by rozhodně byla sranda, aspoň zezačátku, dokud by něco nepo...kazil.

hodnocení

0x

Jsou oba dva úplně stejní. Ona má výhodu v tom, že je ženská, a tu ještě v Americe neměli. Obama také vyhrál práve proto, že byl černoch. Tak bych to tipovala dnes na ni. A pak ta opice.*smich* Jsou to blázni ti američané, v dobrém slova smyslu to myslím, ač se to na první pohled nezdá. Jaký to bude mít dopad na zbytek světa, tak to nevím. Tak "kovaná" v politice teda nejsem. Trump je rozeřvaný začervenalý čuník, který až se usadi na trůn, bude si to jenom užívat a nechá to všechno na druhých. Ona je taková upravená nebezpečná "smrtonožka". Kudlanka nábožná. Ta bude rvát hlavy a vychutná si to. Ta s nima zatočí. Asi by bylo pro ostatní svět lepší, kdyby to vyhrál ten neškodný samec, kterému už se scvrkly koule, a má jenom velkou hubu. Ona ty koule má a umí si je prozatím nechat mezi nohama skryté. Ale jakmile se dostane k moci, může se otřást celý svět. Pokud si to ti ostatní neuvědomí a ty koule jí neuštípnou včas. Ale vzpomeňte si na "Železnou lady" v Anglii. Ale dnes se ukázalo, že ona měla pravdu. Takže já nevím nevím. Já ženským fandím, ale zároveň vím, že jsou daleko nebezpečnější než chlapi. Necloumají s nima žádné sexuální emoce, nedají se tak snadno nachytat na švestkách, protože sice mají koule, ale nemají falus. Tím jsou nebezpečné. A tahle Hillary, tak ta už má něco v této sféře za sebou kvůli aféře jejího manžela a je vůči tomu otrlá. A přesto jí docela fandím. Ale přiznám se, že to je spíše ze zvědavosti, než z rozumu.

lucie*
hodnocení

Hillary je v diskuzích nazývána americkou Merkel,což je výstížné,tyhle dámy mají hodně společného,hlavně pozvání uprchlíku do své země apod.Trump jí v jedné debatě předhodil,že jako ministrině pomohla založit islámský stát,že nic neudělala a podporovala plno tajných akcí,které ted trápí svět.Nereagovala,jen jej trapně obvinila ,že je Putinova loutka.Prostě neměla odpověd,tak vyhrkla blábol,aby odvrátila pozornost.Její karieru jsem nesledovala,ale stačilo vidět pár debat a stejně jako Trump cítím ty útoky proti němu.Prý má za zády hodně vlivných lidí,co jí tam potřebují.Dostalo tam Obamu,teď potřebují náhradu.Vždyť i česká média jsou na její straně ,ale zase se pěkně doma u tv zasmějem,když vidíme tu"nezaujatost "medii*smich*Třeba tu debatu překládali,jí mluvila paní a hezky překládala a jeho překládal asi nějaký dislektik.Znělo to hrozně.

jaycop
hodnocení

0x

No jako zatím všechno směřuje k tomu, že vyhraje naopak Clintonová, ale kdo ví. Favorita nemám. Trump mi přijde jako hulvát, pro kterého jeho ego je na prvním místě. Clintonová mi naopak přijde jako totální sluníčkářka podobná Merkelový. Dokázal bych si představit lepšího kandidáta.

lucie*
hodnocení

...tak určitě je spousta jiných kandidátů a lepších.Chtělo by se mi říct,že američané jsou divní,ale vzpomeňme na naše dva finalisty.Bylo to stejné,tak nevím kde je chyba.

coco

Dulezitejsi nez ti dva nastrceni "tahouni" je podstatne, kdo stoji v jejich pozadi, koho reprezentuji, ktere skupiny mocnych je ridi, kdo bude skutecne vladnout a ovladat ekonomiku zeme a potazmo vetsi casti sveta. Zidovsky mamon je vsak oporou na obou stranach, ovlada tento kontinent uz davno, akorat si po kazdych volbach prerozdeluje vlivne pozice, takze pro okolni svet se v podstate nic zasadniho nezmeni.

jaycop

Jo vás konspirátory, co vidí za vším židovské spiknutí, fakt zbožňuju *smich* teď sice říkáte, že nezáleží na tom, koho z nich zvolí, protože to nic zásadního nezmění, ale na druhou stranu války potažmo vznik různých teroristických organizací, zas dáváte za vinu konkrétním osobám.

venkov4ever*
hodnocení

0x

...ale velice dobrý dojem na mě učinil Mike Pence. To by byl prezident! *palec*

lucie*
hodnocení

Já jsem spokojená*tanec*ať si mluví kdo chce co chce,zahraniční politika se nás týká a z Hillary šel strach co by nastalo.Každopádně mě to Trumpovo vítězství hřeje,protože i když jsme to nemohli voličsky ovlivnit,tak nás média "masírovala"fakt dobře.Ta zaujatost byla do očí bijící,ale asi to je demokracie,když to nikomu nevadí.Podle diskuzí jde vidět,že lidé to vidí,nejsou blbí,ale médiim je to fuk.Vždycky když slyším jak Rusové manipulují s médii,tak se musím smát.U nás to není o moc lepší a všem to připadá v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]