Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proste nevim jak s tim bojovat

Od: monna odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer . Je mi 27 stále jsem nemela nic s klukem krome mazleni.. docela me to hrozne deptá když všude slyším samej sex jak v tv ve zprávách atd... asi to musi být fakt super,ale já ho neznám:/ nechala sem tam kluka protože se m nechtela spíš sem se bála ,nevim proč s toho ma takový strach a nevim jak se toho zbavit, a nekoho k sobe vic pustit..to je jediný problem jak navázat vztah,jinak sem uplne normalni holka..začnu se hrozne klepat když sem jednou byla v postely s klukem a on do me chtel vniknout,myslela sem že to prekonám... nešlo to. Připadala sme si jak idiot... .:/ nechci aby do me nekdo neco strkal..když to takto řeknu..zkrátka to nejde...je mi to nepřijemný a to ani sem v sobe nikoho nemela,proste jak mile na me lehl,klepala sem se a stahovala sem nohy...vubec nevim jak si mam nekoho najit...ja k semnou bude mit nekdo trpelivost..moc me tohle trápí..nevim jaký to je co me čeká a bylo mi to nepřijemný už jak se jen jeho rozkrok přibližoval k mému...přitom se sama dráždím a je to fajn,ale nikdy nedam prst dovnitř..i když bych moc chtela začit se sexualnim životem v mém veku...tak me to moc mrzí že to nepřekonám a nedržím a cukám se proto to nejdde:(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

0x

odkudjsi? kde se pohybuješ?

hodnocení

0x

Nepíšete, jestli máte vážný vztah, nebo jen nějaké krátkodobé. Spíš myslím, že krátkodobé, protože při trvalém vztahu, byste to asi řešili spolu a ne tady. Asi to chce být fakt zamilovaná a o partnera velmi stát, pak se při troše trpělivosti "boří ledy". A taka dlouhodobější vztah znamená, že na Vás partnerovi záleží a bude se snažit Vám pomáhat se této nepříjemnosti zbavit, a to s trpělivostí a porozuměním. Možná by Vám lépe poradil a pomohl sexuolog, je to jeho obor.

balzerka
hodnocení

0x

To se fakt musíte mít rádi, být zamilovaní. A musí být ta správná atmosféra natolik, že si to budeš strašně přát. Delší mazlení, vínko také pomáhá k uvolnění..A tomu klukovi musí záležet na tom, aby se Ti to líbilo. S někým, komu jde jen o jedno a koho vlastně nevím, jestli chci, to jde těžko.

mp*
hodnocení

0x

V první řadě se vykašlete na nějaké zprávy v TV. Je fakt, že se tam můžete něco dozvědět, ale stejně je třeba si to dát do souvislostí (tomu se říká analytické myšlení, ale tím Vás nebudu zatěžovat). Sám jsem dost stydlivý a k někomu se přiblížit mě dělá dost problém, U Vás, jako ženy to může být ještě těžší. Kluci to chtějí, spíše si musíte vybrat toho, který by to s Vámi dělal častěji a citlivěji. (moje amatérská rada).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Najednou už 27? Co myslíš že vyřešíš, když budeš zakládat stále nové otázky, pokaždé jenom k jedné nepatrné části z tvého celkového problému. Ty máš problémy se vztahem, se sexem, s pavouky, s rodiči, s prací ... Pokud chceš opravdu něco vyřešit, tak jedině řešit to komplexně, s pomocí hodně dobrého psychiatra. V tvém případě si však nejsem jistý, jestli vůbec něco řešit chceš.

mp*

Ono by třeba stačilo, aby bylo vidět z jaké adresy chodí kolik dotazů, pro všechny. To by mnohé vyřešilo. Jinak člověk ke každé otázce přistupuje s respektem. Alespoň teda já. A vlastně nevím, jestli je to nějaký troll. Samozřejmě dám hlavně na vlastní úsudek, ale je možné se mýlit.

hodnocení

0x

Monno, stále přemýšlíte o mužských a nemůže to být proto, že na mužské vůbec nejste? Jen si to, ani sama sobě, neumíte přiznat. Asi nejspíše píšu blbosti, ale nemůže to být tak? *sok* Slovo lesba, homosexuál zní jako nadávky. Tak jsme byli vychování, tak se na to díváme s celou společností. A že by se to mohlo stát nám nebo našim nejbližším?! Jééééžiši, nikdy! *stop**zed**plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]