Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojírenské časopisy (1976-1989)

Od: slavaopc* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mohu se zeptat zda někdo z Vás nemá doma některý ze zmíněných časopisů níže. Jednalo by se mi vždy o jeden článek z každé publikace. Případně nevěděl by někdo, kde tyto publikace sehnat? Zkoušel jsem nějaké katalogy knihoven (NTK, VUT,..) a bez úspěchu.

Strojírenská výroba 11/1976
Strojírenská výroba 12/1976
Strojírenská výroba 8/1980
Strojírenská výroba 8/1981
Hutník 2/1983
Hutnické listy 6/1985
Hutník 2/1990
Hutnické aktuality 6/1989

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Hledal jsi v katalozích blbě.;) Hledej v katalogu Národní /..., databáze SKCP.

Zde třeba výsledek pro Hutnické listy.

slavaopc*
hodnocení

Ano, to přiznávám. Už se mi povedlo většinu publikací najít právě v NTK, jen si nejsem jistý, zda to jsou přesně ty které potřebuji.

Ale za zkoušku to stojí a každopádně děkuji za odpověď.

ctenar*

Mělo by to mít hodně knihoven, univerzit a vědeckých ústavů. Vhodné zvláště pokud nejsi z Prahy pro NTK. Existuje meziknihovní výpůjční služba. I prezenční (ne domů), aby sis to mohl v knihovně ofotit.

slavaopc*
hodnocení

Ano jsem nePražák, zkusím ještě pátrat v místních knihovnách. Případně se zeptat na meziknihovní výpůjčky.
ctenar*

V tom souhrnném katalogu NKP si najdeš, které knihovny to mají. Do místních si pak zajdeš, do jiných pak meziknihovní výpůjční služba (drahá :() nebo se v knihovně poradit o nějakém levnějším řešení (poslat jen kopie článků?) nebo kamarád ve městě s knihovnou nebo napsat do výzkumáků, kde to mají, jestli by ti článek neoskenovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]