Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posun času x rozvrhy času

Od: minda® odpovědí: 3 změna:

pěknou neděli všem :) napadlo mě, jak se řeší změna času např. v televizi? včera jsem v noci koukala až do 2.30, všechno šlo podle programu, ale nechtělo se mi čekat, co se stane ve 3 - jak vyřeší tu hodinu "navíc", aby skutečný program odpovídal tomu na papíře - nevíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podíval jsem se do programu TV a např. ČT 1 to neřeší, resp. vysílání normálně pokračuje - v programu to vypadá nelogicky (hodinový pořad by trval jen pět minut), ale když se změní čas, tak další pořad začíná (je zapsán) už podle nového času. Zdravím!

P.S. A ČT 24 uvádí na liště čas do 2:59 a potom to skočí na 2:00. Mají to pod kontrolou a ošetřeno.

doplněno 30.10.16 19:13:

minda - poznáte to (na ČT 1), když si zjistíte, že pořad Gustav Brom ... trvá 60 minut a také už máte posunutý čas na hodinách. Jenže, kdo by to dělal přesně ve 3:00 .

doplněno 30.10.16 19:28:

minda - nemáte zač. Je to zajímavý problém, který řeší asi jen vnímavý člověk, který neprospí celou noc .

hodnocení

Bene, já se dívala na tento internetový program tv - z toho bych nepoznala, že dochází k čas.posunu, proto mě to zaujalo:

doplněno 30.10.16 19:25:

nojo, máte pravdu - je blbost. aby zábavný pořad trval jen 10 minut... díky za vysvětlení :)

Posun času x rozvrhy času

balzerka
hodnocení

0x

V televizi dají staré zábavní pořady a hodina je zalepená. Nevím, jak to bylo tentokrát v reálu, ale tohle je tradice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]