Nejste přihlášen/a.
pěknou neděli všem napadlo mě, jak se řeší změna času např. v televizi? včera jsem v noci koukala až do 2.30, všechno šlo podle programu, ale nechtělo se mi čekat, co se stane ve 3 - jak vyřeší tu hodinu "navíc", aby skutečný program odpovídal tomu na papíře - nevíte?
Dobrý den, podíval jsem se do programu TV a např. ČT 1 to neřeší, resp. vysílání normálně pokračuje - v programu to vypadá nelogicky (hodinový pořad by trval jen pět minut), ale když se změní čas, tak další pořad začíná (je zapsán) už podle nového času. Zdravím!
P.S. A ČT 24 uvádí na liště čas do 2:59 a potom to skočí na 2:00. Mají to pod kontrolou a ošetřeno.
minda - poznáte to (na ČT 1), když si zjistíte, že pořad Gustav Brom ... trvá 60 minut a také už máte posunutý čas na hodinách. Jenže, kdo by to dělal přesně ve 3:00 .
minda - nemáte zač. Je to zajímavý problém, který řeší asi jen vnímavý člověk, který neprospí celou noc .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.