Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS soutěž VANOCE t-mobile

Od: karolina18* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si zahrát SMS soutěž VANOCEu t-mobile, je potřeba znát správnou odpověď a zaslat na určené číslo,

existují chaty, kde se dají sehnat hodně rychle tyto odpovědi, neporadí mi někdo prosím?
Předem děkuji KArolína

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Já jsem myslel,že tato soutěž je o tom jenom poslat SMS ve tvaru VANOCE na určité číslo...*nevi*...a pokud budete mít štěstí,tak vás vylosují...*ua*.Nic víc...*nevi*

pepyk93*
hodnocení

0x

Tak pardon,mýlil jsem se :

t-mobile.cz/...

Bral jsem to tak,jak je to v reklamě v TV...*zed*

horaja
hodnocení

0x

Je lepší hrát ve dvouch lidech. Na první otázku napsat každý jinou odpověď, aby jste dostali dvě nápovědy. Potom jeden už sedí u PC na google a hledá odpověď. S kamarádkou jsme měly 3 telefony za 5 hodin (každá celá hodina je nová otázka). Pokud není odpověď správná do 1,5 min., nemá cenu posílat dál. Je to pro prvních 82? správných odpovědí. Tak hodně štěstí!

alf*
hodnocení

0x

jestli to nemají podobně vypečené jako ceskatelevize.cz/... a sám člověk nemá šanci a pokud tak pak vytáhnou nějaké změny pravidel.

huhu

Ale ano, mate sanci. Ale odpovedet i do 1,5 min nemusi stacit. Musite byt superrychlý. Hraje čím dál, tím víc lidí a je to už těžší než na začátku.

zrak

Úplná hloupost... Já vyhrál úplně sám tři telefony a ještě jeden na další simce. Je to easy ale chce to vhodnou otázku - já osobně zvíře nikdy neuhodnu. Také doporučuji hrát třeba v 3 v noci, ale stejně si myslím, že je to hlavně jak vám sednou otázky.

man*
hodnocení

0x

Já teda vyhral taky. Musel jsem teda pri poslani otazky ihned napsat nejakou blbost "treba pouze jeden znak" a tím dostat rychle aspon 3 napovedy. Pak uz se dá na otazku odpovedet. Kazdopádne ty telefony stojej za peknou backoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]