Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 18let, za půl roku 19 a ještě jsem neměl holku, vztah, nemám ani kamarádky, nevím, čím to je, prostě s holkama neumím mluvit, nemám ani odvahu je oslovit, prostě nemám u holek vysoké sebevědomí. Ve společnosti jsem takový tichý, ale když se s někým poznám a rozumíme si, tak jsem ukecaný až až.
Jsem i na kluka prcek, měřím 171cm a neřekl bych, že jsem úplně škaredý, nejsem sice krásný, ale nejsem ani úplně škaredý, mám svalnatou postavu, chodím do posilovny, sportuji. Jsem hodný, pohodový. Nepiju ani nekouřím, takže se nezůčastňuji žádných akcí, kde se pije a podobně..
Většinou jsem venku na kole, v posilovně, jezdím na motorce nebo běhám, chodím do MMA, nebo jdu s nějakým kamarádem jen tak se projít atak, mám pár přátel, ale zato dobrých, ale nevím, prostě u holek mi to nejde.
Co jsem slyšel, tak na akcích, kde je každý opilý, je pry seznamování hračka a seznámí se tam se spoustu lidí, jenže nevím, já pít nechci, nechci to zkoušet, ale co jiného dělat? Nevím, kde hledat.. Na internetu? Nejsem idiot, abych si hledal dívku a kamarádky na internetu, to zas takový tragéd vážně snad nejsem.
Tady v okolí ani hodně normálních holek asi nebude, všechny tu pijou, kouří trávu a další takové věci, neříkám, že bych se s nima nemohl bavit, ale spíše by se nebavily ony se mnou, jelikož nemáme společné zájmy, když nepiju atak, navíc nevím, o čem by jsme si asi tak mohli povídat, navíc mě nikdy žádná holka ani neoslovila nebo nějak naznačila, že by se chtěla se mnou dát do řeči..
Říkal jsem si, ono to časem půjde, jenže to jsem si říkal 2 roky zpět a stejně nic..
Sleduju dnešní děcka, jak už v 15ti měli snad tucet vztahů, kluků, holek.. a mě bude 19 a neměl jsem ani jeden? Nevím, co je se mnou špatně..
Díky za každou radu..
Nic špatně neděláš, naopak, máš záliby, koníčky...pokračuj ve svém životě a jednoho dne to správné děvče pro tebe určitě potkáš, čím víc budeš hledat, tím spíš ji nenajdeš. Na nějaký čas to úplně pust z hlavy a upni svoji mysl na něco zcela jiného. Neboj se, žádná situace není na pořád, ani dobrá, ani špatná, vždycky přijde změna, věř mi, že se dočkáš.
Na kole, při běhu či na motorce, to je všechno individuální sport, tam se s holkou nepotkáš. Jo, až by byla, tak si spolu zajezdit, to jo. Ale teď by to chtělo chodit někam na volejbal nebo kde je parta, jako na atletice. Všude jsou nějaké akce, kurzy, turistické vycházky, přednášky, exkurze, divadla. Jestli jsi ve vsi, tak v nejbližším městě. A pokud budeš ve společnosti dívek nebo dívky, hlavně pohodu, být přirozenej, bavit se s úsměvem, uplatnit humor, nevnucovat se.
Prostě si nějakou, která se ti líbí, vyhlédni, vypozoruj, jestli zrovna někoho nemá, seber všechny síly, a až ji potkáš, natvrdo ji oslov i s tím, že rovnou vyklopíš, že je to pro tebe nadlidský výkon. Něco v tom smyslu: Ahoj, moc se mi líbíš, už to, že jsem tě oslovil, je pro mě nadlidský výkon, tak jestli máš chuť jít do kina (na kafe, na rande, mrknout na moji sbírku motýlů, kterou nemám), tak honem pojď, nebo už teď jsem na vývrat. Jdeš (přijdeš) teda? Když nic jiného, tak ji aspoň pobavíš, a to mají holky rády.
Hlavně se neboj, vždyť je to hra, takový nenápadný lov, kdo se chytí. Musíš si věřit, sama holka tě osloví těžko, a jak to tu píšeš, stejně by ses v té chvíli asi nezmohl na slovo. Tak do toho jdi první a uvidíš, třeba se ti takové nezávazné lovení i zalíbí. Věř si! Hodně zdaru.
Co děláš špatně?
Že se porovnáváš, poměřuješ, hodnotíš se s ostatními. A vybereš si zrovna tuhle promiskuitní skupinu s feťáckými sklony.
To je vždycky jednodušší, protože je více na očích.
Je i druhá skupina, která chodí jakoby neviditelná a také hledá a čeká na svého prince.
Máš výhodu, že první, to nejlepší, tě teprve čeká. Protože ta první láska je vždycky ta nejlepší.
A pokud nevydrží, tak ty další jsou jenom hledání, hledání toho vhodného do party, na celý život.
Zrovna co vidíš, že mladí střídají nové objevy, tak jenom hledají, zkoušejí a stále to není ono a přitom zjišťují, že už to ono nemusí vůbec přijít. Jsou to jenom povrchní vztahy, aby se ukázali, pochlubili.
Chceš možná patřit do nějaké party, mít dobré přátele, které budeš často vidět, podniknete společné akce, výlety.
Myslím, že jste ještě mladý, že plno děvčat ještě přijde. Před 30ti lety to bylo úplně normální v tomto věku. Nyní byste byl na vojně a ne každý měl na vojně nějaký vztah, to nebyla norma, a pokud měl voják nějakou lásku, většinou to nevydrželo.
Alkohol, drogy otupují zábrany, plno mladých lidí jde na zábavu, aby se uvolnili, ale to neznamená, že na každé zábavě musí člověk najít novou známost. Není lepší se pomalu poznávat, zjišťovat co a jak, jaké máte společné zájmy? Než mít novou dívku na jednu noc?
Nevím proč hledíte na 15ti leté, to nehlídejte. Je to jejich život.
Ty zájmy jsou opravdu ryze mužského charakteru. Je nějaká slečna, které byste mohl nabídnout vyjížďku na motorce? Možná tady by byl dobrý začátek.
Nebo vzhledem k vašemu věku, vaše pravá láska ještě nedorostla, ještě chodí na základku. Určitě se s ní ale jednou potkáte.
My jsme s manželem /15+19/ začínali také na motorce, že jsme objížděli různé krásy, pamětihodnosti naší země. A první auto byl hadrák, tedy tříkolka.
milý ml. muži buď šťastný kolik ti je , celý život máš před sebou a je jen na tobě jak se k tomu postavíš.To není žádná tragedie že jsi ještě neměl děvče. Naopak přestaň se s tím zaobírat a příjde to samo. Přece nechceš děvče co kouří a už má vše za sebou. Určitě ji potkáš ve škole nebo na vyuce cizého jazyka , pokud tam nechodíš tak se tam přihlas bude to pro tebe veliké plus.Držím ti palce , nic nedělej za každou cenu...
Milý chlapče, jsem starší kus, takže mám jiné hodnoty, než dnešní nablblá generace, ale jestli nekecáš a žiješ tak, jak píšeš, tak tě čeká osudová láska, kterou ti budou všichni závidět. Jak zní staré přísloví, které absolutně nejde do dnešní doby - kdo si počká, ten se dočká. Já bych jen doplnila verš od ruského básníka Ščipačova nebo tak, už si to nepamatuji, ale dosah těch veršů jsem pochopila až po letech a dnešním mladým bude k smíchu, ale je to čirá pravda. Takže citace - jak smutné stáří chodí k těm, jenž lásku rozměnili na tisíc drobných a jako pěťák dávali ji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.