Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o těhotenství?

Od: alexandr93 odpovědí: 12 změna:
Dobrý den
Když vám na gynekologii potvrdí těhotenství dostane osoba nějaké potvrzení? Jak to vypadá? Nevíte kde bych našel vzor? Přítelkyně tvrdí, že čekáme dite ale potvrzení prej nedostala Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dostala těhotenský průkaz. obrazky.cz/...

doplněno 28.10.16 10:55:

Ultrazvuk a fotka, na té první uvidíte jen "hrášek". Pokud přítelkyni nevěříte, jděte s ní až půjde na kontrolu. Zde je popsané, kdy se dělá ultrazvuk babyonline.cz/...

alexandr93
hodnocení

No průkaz dostala ale to je všechno? Žádná fotka? Žádný ultrazvuk? Kde mám jistotu, že mě netaha za nos?
eulalie*

Ale to si pletete s průkazem občanským. Tam se dává fotografie dotyčného. Na těhotenský průkaz nikoliv. Fotku z ultrazvuku dostane přítelkyně, až na nějaký ultrazvuk půjde a bude tam něco kloudného vidět. Lékař přeci nebude fotit kdejakou tečku...

tak kdyby nebyla těhotná, nedostala by průkaz *nevi* nemluvě tedy o tom, že zdaleka ne všude se průkazy dávají hned při potrvrzení těhotenství, někde s nimi lékaři vyčkávají a dávají ji až někdy po dvanáctém týdnu. fotky z UZ bývají nadstandardní služba, kterou si musí zájemce zaplatit a většinou se nabízí spíš až později, ne hned při potvrzení těhotenství.

alexandr93
hodnocení

A nemohla ho třeba někde koupit?

Tak to už je za hranou... ne, vyrobila si ho na domácí tiskárně. *zed*

ladinpraha*

Na to asi není dostatečně chytrá. Když si začala něco s takovým, jako jsi ty ... Nebo možná věřila, že má přítele.

Bod. *palec*Celkově je to zoufalství.

Bože, tak s kým to chodíte a spíte, když jí nedůvěřujete (nebo nemůžete důvěřovat) ani když má těhotenský průkaz? Copak se normální lidi v tomhle tahají za nos?

hodnocení

0x
Tehotensky prukaz se dava v cca 9tyden tehotenstvi (je to individualni nekdy v 8 nekdy ve 12tem podle mudr)
Pokud je to jeste fazole mala, tak bys na fotce stejne nic nevidel.
Tak si pockej zda prinese tu prukazku a pak i foto ultrazvuku.
Jinak buhvi zda te taha za nos. To si musis pockat.

jarina
hodnocení

0x

zjistit, jestli nemenstruuje

iz*
hodnocení

0x

Docela by mne zajímalo, jak si vybiráte přátele a partnerky, když své partnerce nevěříte. A také mne docela překvapuje, že si troufáte nazvat se přítelem ženy, jíž nevěříte...

Potvrzením těhotenství je těhotenská legitimace vystavená lékařem. Jestli nevěříte ani lékařům, měl byste možná změnit planetu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]