Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostravak Ostravski

Od: balzerka odpovědí: 4 změna:

Před časem jsme se bavili nad stránkami Ostravaka od neznámého autora . Dneska jsem byla na filmu toho jména. Docela jsem překvapená: bylo to lepší, než jsem čekala. A jestli váháte, běžte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslela jsem si to a děkuji za radu. Pohlídám, až to půjde v blízkém kině a vezmu druhou baičku. Zajdeme! *smich*

plavest*
hodnocení

0x

Jdu večer a už se těším. Až přijdu, tak napíšu svůj dojem.

plavest*
hodnocení

0x

Tak jsem z kina doma. Můj dojem je velmi dobrý, zážitek z filmu příjemný. Zasmála jsem se ale i pustila slzu. Děj je jednoduchý a plyne velmi příjemně. Na nic ci nehraje, není vyumělkovaný, vše je realistické. Nejsem zvyklá na ostravskou mluvu, ale pobavila mě.

balzerka
hodnocení

Já v Ostravě bydlela před několika desítkami let. A ty starší herce v tom filmu si pamatuji jako mladé z divadla. A tyhle mlaďochy haviře tu hrají jejich děcka. Aj ta podoba tam je /Čapkové, Polák/. Vůbec ty figury trefili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]