Nejste přihlášen/a.
Nemám se s kým podělit a tak píši vám. Vnučka 2,5 roku mi dnes donesla dárek, její radost si neumíte představit. Donesla mi 1kg mouky s babičkou (babiččina mouka), hrubou, prý trvala na tom, že tuto a ne jinou. A pak, že je potřeba vymýšlet nějaké super dárky.
Ano, to je taková úžasná věc. Stane se jednou za čas a je to jako krásné pohlazení. Jednou jsem, když byla vnučka malá, předala dárek. Dárků byla hromada a ona byla ohromená. Já jsem provázek z jednoho balíčku svázala a začala jsem "přebírat vodu". Znáte to? Všechny dárky úpřestaly existovat a byla jen "voda z provázku". Tolik radosti ze špagátku!
Dobrý den, je to hezké. Myslím si, že vnučku přesvědčil hlavně ten obal s obrázkem a vzala to jako výrobek vhodný nebo určený (jen) pro babičku. Zdravím!
to je milá holčinka, chtěla babičce dát babičku.Moje vnučka chodí do tanečků spojené s pohybovou výchovou. jSeděla jsem na lavičce a dívala se na ty mrňavé holky4-5 roků a najednou při jedné taneční sestavě přiběhla moje vnučka a táhla mě za ruku abych ts nima poskakovala, trenérkase usmívala a pokynula mi abych šla , no holčičky se chychotaly když babča se snažila jak to šlo.jo jo už to dře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.