Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat,došel mi email od nějakého michelle Brown,co to je za blbost,máte někdo s tím zkušenosti,naboural se mi něko do emailu,nebo je to má doměnka a co stím pokud jo. Dík za rady
Já když toto někomu vysvětlluji, používám příměr s poštovní schránkou. Tam Vám taky každý může hodit, co chce. A je na Vás, co si z toho vyberete. Proto taky ani nechápu ty nápisy na Schránkách - nevhazujte reklamu - tak snad mám rozum a poštu si vytřídím. Naopak mě přibude papír na zátop.
mp - Je to trochu mimo téma, ale já ty nápisy na schránkách chápu velmi dobře a podpořil bych vývoj nějakého zařízení, které by při vhození letáku do schránky automaticky mlátilo přes prsty. Nevím, jak velkou máte schránku, ale když Vám jí kdosi zaplní reklamními letáky tak, že už se do ní nevejde pošta a pošťačka musí dopis položit vedle, je to na pováženou. Pak musíte všechno, co je ve schránce přebrat (než to vyhodíte), jestli mezi zbytečnými papíry není náhodou zapadlého něco podstatného (složenka, předvolání...). Vy to máte možná na zátop, ale v paneláku to musíte hodit do popelnice a zaplatit o to víc za odvoz. Víte, kolik je to za týden papíru, když má takový dům třeba 100 bytů?
Virus to nebude, jen náhodně zvolená adresa (a určitě ne jen Vaše).
Neřešit, nereagovat, smazat, pustit z hlavy a jít na pivo. Takových mailů kolují po Netu tisíce. Pokud by to přišlo víckrát, zablokovat adresu, ze které to přišlo (například nastavit jako "SPAM").
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.