Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odmilovat?

Od: zamilovany odpovědí: 20 změna:

Dobrý den vím, že tato otázka je divná a možná i nevyřešitelná, ale potřeboval bych pomoct, jak se odmilovat. Ve škole jsem se zamiloval do jedné spolužačky je úžasná, chytrá, atd (prostě růžový brýle zamilovaných :-D ). No problém je v tom, že jsem se do ní zamiloval a nedokážu nic dělat jen na ni pořád myslím a potřebuju se učit, protože mám dělat nějaký projekty do školy, chtěl bych se učit na zkouškový období, ale prostě nedokážu nic. Takže otázka zní jak mám zapomenout? A je v tom ještě jeden háček dost často spolu komunikujeme o škole a občas i jdeme na kafe kde probíráme školu a prostě to pak jsem nepoužitelnej několik dní.
Co mám dělat abych si ji zhnusil, nebo abych mohl normálně fungovat?
Předem díky za konstruktivní rady a hezký zbytek večera Zamilovany

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Zkuste si tu úžasnou spolužačku představit po dvaceti letech, po dvou dětech a se 100 kg hmotnosti navíc. Mastné vlasy a vykojená ňadra někde u kolen, okolo břicha pneumatiky tuku. Jo a musí být v legínách se tangama na olbřímých hýždích a v upnutém tričku. To je in. Možná odmilujete alespoň na chvíli a vy budete moci vypracovat nějaký ten projektík do školy. Anebo taky ne. Záleží na vkusu.

zamilovany
hodnocení

Děkuji za odpověď zkusím to snad to půjde.

iz*
hodnocení

0x

Na to je těžké radit. Každý potřebuje různě dlouhý čas a na každého působí něco jiného. Pro začátek zkuste vynechat ta kafe.

Zaráží mne, že si ji chcete zhnusit. Proč? To podle mne není nejlepší způsob, jak se odmilovat.

zamilovany
hodnocení

Já vím, že je těžké poradit v tomto směru. Jinak ono kdybych ji nevídal ve škole a nesedávala si vedle mě tak by to bylo jednodušší si myslím.
A jn asi je budu muset vynechat, ale popravdě mě pomáhá když někoho učím danou látku pak se to lépe naučím já a často si uvědomým věci které bych si jinak neuvědomil. Ale máte pravdu budu muset omezit kontakt s ní na minimum jinak to asi nepůjde.
A zhnusit si ji byl jen nápad, protože nevím jinak jak na ni přestat myslet ona mě svou přítomností částečně hodně pomáhá a částečně nesněsitelně ubíjí.

iz*

Ve škole se s ní ještě budete vídat, (nejen) proto mi zhnusení nepřijde jako dobrý nápad.

Proč jí to vlastně nechcete říct?

zamilovany
hodnocení

Nechci ji to říct protože to zkončí jedním z dvou způsobů při mých zkušenostech. Buď řekne že to tak necítí a už se se mnou nebude chtít vídat což sice by bylo řešení, ale nechci ji ztratit jako kamarádku a spolužačku. Nebo mi řekne že to cítí stejně a dopadne to stejně jako vždy, že to chvíly nějak půjde a pak mě podvede nebo oškube. Ale díky za odpověď.

iz*

Tak to už se mi nelíbí vůbec. Proč apriori předpokládáte, že by Vás měla podvést nebo oškubat? Jestli jste měl nějakou špatnou zkušenost, nemůžete přece podle ní soudit všechny ostatní. Alespoň byste neměl.

zamilovany
hodnocení

Ano měl jsem špatnou zkušenost a bohužel několikrát. Jsem zřejmě smolař na entou proto předpokládám, že to bude takto dále pokračovat.

hodnocení

0x

Normálně ji to řekni...jakmile s ní budeš na to kafíčku, tak ji řekni že ji miluješ a co pro tebe všechno znamená a uvidíš. Pokud tě odmítne i přesto že se krásně " vyznáš ", sám na sobě pak krásně poznáš, jak moc jsi ji miloval a co pro tebe znamenala. Protože chodit do třídy s holkou kterou miluješ je těžký, ale zachovat si k ní respekt a úctu i přesto že tě odmítne je obdivuhodný.

zamilovany
hodnocení

Jak jsem již psal v jednom příspěvku výše nebo naznačoval já neříkám, že se jí nelíbím nebo by mě odmítla spíš si myslím že neodmítla i když nevím co na mě vidí :-D, možná si jen špatně vysvětluji signály, ale prostě já žádný vztah nechci protože to vždy končí tak, že nakonec mě podvede v tom lepším případě s někým cízím v tom horším s mým kamarádem.
A jo no těžký to opravdu je proč můj mozek je tak blbej a vždy se do někoho zamiluje :( .

hodnocení

0x

Není nic hezčího,než když je člověk zamilovaný.*palec*A jak se říká,láska hory přenáší.Musíte se s tím nějak poprat sám.Myslet taky trochu na sebe a svoji budoucnost.Nejste jediný,koho zamilovanost potkala,přesto se dá normálně fungovat,jen chtít.

zamilovany
hodnocení

No tak s tím, že není nic hezčího než když je člověk zamilovaný bych nesouhlasil, ale tak každý máme vlastní zkušenosti. A vím, že nejsem jediný koho potkala zamilovanost proto jsem myslel jestly by mi někdo nějak neporadil :) jak se jí zbavit. Ale díky za odpověď.

radajz*
hodnocení

0x

Nějak nechápu, proč odmilování nechceš řešit přirozeně. Prostě se s ní zkus sblížit. Z její strany tam třeba taky jsou nějaký sympatie a ty to chceš takhle zničit.

Pokud ale trváš na svém bizarním řešení, tak by ses s ní musel přestat stýkat a po čase by to přešlo. Což asi nepůjde, takže to zabere mnohem delší čas.

zamilovany
hodnocení

Já to chci řešit přirozeně nějak přesvědčit svůj mozek, že je blb :), ale nedá si jaksi říct. A z její strany zřejmě sympatie jsou, ale jak jsem již psal nechci se už znovu spálit.
A no kdyby to šlo se s ní přestat stýkat. Tak možná jeden nebo druhej neuděláme zkoušky uvidí se. A díky za odpověď.

radajz*

Takže tě ovládá strach? Kašli na strach, jsi zřejmě mladej, když studuješ. To by ses pak nemohl nikdy do ničeho pustit.

Zkus využít té zamilovanosti a třeba zjistíš, že můžete mít krásnej vztah. Tohle je jediný racionální řešení.

zamilovany
hodnocení

Strah ani ne spíše zkušenosti z minulých nevydařených vztahů. No sice studuji, ale na VŠ takže zase tak mladej nejsem. A spíše nezkusím jí využít, protože já nemůžu mít hezkej vztah. A díky za radu.

jitkak*

Kdyby každý na základě špatných zkušeností předpokládal, že to vždy skončí stejně "špatně" , tak by to byl strašně smutný svět, bez lásky, citů, porozumění...nemystlíš? ;) Já vím, že když se člověk nejednou zklame, nechce již dál trpět a věřit... Tvá duše asi prahne po citu a lásce, proto ses zamiloval, nemůžeš to zahodit a zavřít s vědomím špatného konce dřív, než to zkusíš.

A pokud by jsi do toho šel s vědomím "protože já nemůžu mít hezkej vztah" tak to každopádně tím špatným vztahem skončí, protože ho zatracuješ již od začátku. Odprosti se od špatných zážitků, zkušeností a zklamání...

Držím Ti palce ať to dopadne dobře, ač se rozhodneš tak anebo tak ;)

zamilovany
hodnocení

No tak, ale každý člověk to bere jinak a je jiné povahy a jinak snáší špatné věci. No má duše je asi tím pádem blbá a neposlouchá mozek.
A já vím, že když člověk do čehokoliv jde s tím že to špatně zkončí tak to nemůže vyjít proto bych taky chtěl být v klidu a jít dál.
Díky za příspěvek.

hodnocení

0x

Odmilovat se je velká dřiny a stejně to chce svůj čas, urychlit to jde těžko...leda, že by tě někdo z toho vyléčil v hypnóze,ale to by musel být velmi spolehlivý solidní léčitel.

zamilovany
hodnocení

Díky tak asi budu muset čekat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]