Nejste přihlášen/a.
Ale já se neptal jak s ní vydržet kdoví jak dlouho, jen jak se s ní vyspat aspoň jednou! takže tys špatně pochopil otázku a napíšeš tam uzavřena? Jestli se mnou bude chtít být i potom co se dozví pravdu, to už nechám na ní. Ale po prvním sexu se do mně nejspíš bezhlavě zamiluje a pak už jí to bude jedno
Myslím, že odpověď na vaši otázku najdete jenom u stejně ubohých typů lidí jako jste vy. A takové tu, domnívám se, nenajdete. Takhle si zahrávat s lidskými city je prostě ubohé a doufám, že svojí sázku prohrajete.
tak to ne,já si s jejími city rozhodně zahrávat nechci! Já ji chci prostě jenom oject ale já nejsem takovej hajzl jako kámoši, když vyhrajou oni tak ji nejspíš pak odkopnou, ale když vyhraju já tak si ji chci nechat co nejdýl to půjde chápeš? ona je panna a už potřebuje zaučit a já to pro ni rád udělám takže já ji chci pomoct
Ty jeden kanče,co s tím otravuješ Mavericka?
Když jsi takový machr tak proč si necháš radit?
A i tak jsi vedle,toto není seznamka.
JABRAKA
Já Mavericka neotravuju, on otravuje mě protože mi zablokoval otázku (o pár otázek výš - Jak na to?) takže nikdo další asi už nemůže odpovídat. Já neříkám že to je seznamka, ale je to poradna a je tu kolonka společnost - láska a sex, tak předpokládám že je tam právě pro dotazy na tohle téma. Na seznamce bych se asi těžko mohl na tohle ptát...
Jak píše jabraka, když jseš takový kanec tak proč chceš rady?
A na tvoji otázku, proč nejde máš vysvětlení.
Nejspíš máš zastydlou pubertu.To co jsi napsal o tom jen svědčí.
V tramvaji seděl mladý. Nebyl jsi to ty? Přistoupila stařenka a on se zeptal: Babi, chcete si sednout? . . . Tak buďte ve střehu, příští zastávku vystupuju!
Byl? Byl jsi to ty?
Ne, to dělat nebudu, tamto jsem mohl smazat protože tyto výplody patří na servery jako je zpovědnice nebo jak se to jmenuje, ale jen jsem to uzamkl aby pochopil že přestřelil. Pokud se chce obhajovat tak tady má možnost. Muj názor na kance je jasný, ale kvůli tomu mu přeci nebudu blokovat seriózní diskuze ne?
Podle kamarádky typický chlap, já říkám že chlapi blbnou, řádí, ale uvažují a to tady postrádám
To PT: Když už si na to narazil tak bych měl dotaz: Jak to podle tebe souvisí s věkem? Já mám pocit že to dělám pořád stejně už od dětství kdy starší brácha dovalil moje 1.péčko. Samozřejmě živá holka je lepší ale princip je stejný jako tenkrát když mi bylo 11. Nebo vy praví "zralí a vyspělí" to děláte jinak?
Takže: Všichni stese mi smáli že jsem blbej, ale tu sázku sem vyhrál (Ale ani ne díky radám odsud) Prvně brečela že neví jesi je připravená a jesi jsem ten pravý... já sem jí říkal že se jí to bude líbit a nechápu proč žádná holka tomu nevěří dokud to nezkusí. Je jí 15 a půl a měla depku z toho že je poslední ve třídě panna a ted je mi vděčná.
Kámoš mi ani nevěří jaký má pevný prsa ... Lepší než ty holky z péčka
Ale te´d řeším jiný problém... Kámoši závidijou a chtěj jí vykecat že to byla sázka protože mi ji chtěj přebrat a taky ojet... Mám jim rozbít hubu? Já si myslím že oni jí chtěj ublížit (a ne já). Co byste řekli kdo jí ublíží ve skutečnosti? Já nebo oni když jí to vykecají?
Jak se říká, pes, který štěká, nekouše. Že kanec "nekouše", tím jsem si po přečtení diskuze zcela jistá. Neboj, kanče, taky se dočkáš, až trochu povyrosteš.
Pokud bych už věřil Kanci poslední příspěvek (jakože si stejně myslím svoje), tak si myslím, že ona "vděčnost" té nebohé dívčiny brzy přejde...
Tak mám, kanče, pocit, že ti tady ty tvoje výplody fantazie nikdo nežere... A opravdu je to tak deprimující? Být panna v 15? Mám pocit, že ne. Znám plno holek, kreré jsou ještě panny, přestože některým je i 24. A možná se budeš divit a nechápat podstatu života, ale opravdu žijou normálně, jako všichni ostatní... Podle mě ses nedávno díval na nějaký americký film ze života na střední škole, protože tvá situace mi jich pár připomíná. Jsi boreeeec
... tak teda "kanec", ... já zírám, ... jak "oťukaný" PUK!
... mám dojem, že NEJSI ZRALÝ ... ani pro tu nabízenou "zpovědnici", ... ale pro ... OKAMŽITOU hospitalizaci ... v místech, odkud se jen poměrně těžko navrací zpět ... mezi normální lidi!
Nemám ve zvyku se - o kterémkoliv člověku - vyjadřovat jakkoliv negativně, ale ve Tvém případě se mi ... hodně negativního o Tobě ... a to úplně samo ... "dobývá" do klávesnice mého PC. Přesto to ale neudělám. - Jen Ti nabídnu ... 2 ... ( slovy DVĚ ) rady:
RADA č. 1:
... přečti si - a to POŘÁDNĚ - ještě jednou všechny odpovědi na Tvoji ... doslova DEBILNÍ otázku ... a vyhodnoť si sám ( pokud to dovedeš ) jestli jsi tu našel - byť alespoň jednu - vstřícnou odpověď. - No a pokud ne, tak by Ti to už mohlo "signalizovat", že ses svojí otázkou patrně úplně "minul" ... té pravé poradny.
Takže být Tebou, tak bych ( určitě, co nejrychleji ) "stáhl" svůj "statečný ocásek" mezi svoje "rozklepaná kopýtka" ( ... a nebo pokud jsi na tom "tak dobře" {... jak sis dal do své přezdívky - tj. "kanec"}, ... tak si ... "HO"... přehoď přes rameno, ... protože - v případě jiné velikosti - není VŮBEC o čem mluvit )... a na dobro - s takovýma otázkama - z této poradny - co nejrychleji - ZMIZNI!
A pokud bys tu přece jenom ještě dál chtěl "dělat trapné vlny", tak tady Ti nabízím tu zbývající druhou radu - takže:
RADA č. 2:
... než zase z Tebe "vyleze" nějaká ta "unikátní pitomina", ... tak ( ... ze všeho nejdříve ! ) se poraď doma s rodiči ( ... protože věk na to máš ), ... jestli jím máš pořád dál dělat ostudu ... a také ... zcela ZADARMO ... ze sebe dál dělat ( ... a to veřejně ) ... takového VOLA.
...
P.S.: ... pokud by se Ti mohlo zdát, že jsem se Tě snažil nějak urazit, ... tak já to cítím tak, že mám opravdovou smůlu, protože to ... vlastně ani VŮBEC NEJDE, ... a to jenom proto, že jsi mě ... SÁM ( a to již svojí otázkou ) ... velmi "hbitě" ... PŘEDBĚHL.
Pro Tvoji informaci bych Ti chtěl ale ještě sdělit pouze toto:
Na tomto fóru je - právě k této chvíli - registrováno 6.701 uživatelů ... a troufám si zároveň Ti tady veřejně povědět, že se Ti ... SVOJÍ PŘIHLOUPLOU OTÁZKOU ... podařilo urazit ... patrně přesně všech 6.701 uživatelů - tj. včetně Tebe samotného, ... protože s takovou otázkou - na tuto poradnu - může přijít pouze ... ABSOLUTNÍ BLB!
Aby sis ale nemyslel, že jsem proti Tobě jakkoliv zaujatý, tímto bych Ti chtěl - ještě jednou - nabídnout moje poslední dvě rady. - Chtěl bych Tě ale POPROSIT, aby sis zvolil pouze jednu ( a to tu, která Tě předem "nediskvalifikuje" ), protože se - zcela vážně - domnívám, že je to především ... pro Tvoje dobro, což možná pochopíš až někdy později ... samozřejmě, pokud to budeš vůbec chtít pochopit:
RADA - "A": ... buď svoje otázky - v potřebné míře - "VYPILUJ" ... a posílej je dál do této poradny, kde Ti určitě rádi poradí
RADA - "B": ... no a když se Ti to nebude dařit, ... tak zasílání svých otázek ... na tuto poradnu ... skutečně ÚPLNĚ ZANECH
... nekaz, prosím, dobré jméno této poradny.
... přeji Ti příjemný - nejenom tento - den
To cele je vyplod mozna pubescenta, mozna dospeleho cloveka, kazdopadne na tyto nesmysly nema vyznam reagovat, Camelot
Dobře,když chceš urážet tak jsem ale od tebe neslyšel ani jediný důvod PROČ, respektive co konkrétně je tak trapného na tom, že si užívám s pěknou holkou? To už nedovedeš říct žejo?
Jo a rodičů se ptát nebudu, protože těch už jsem se ptal dávno a zjistil jsem že to jsou moralisti. Takže kdybych dal na jejich rady taky bych si asi ani nevrznul nebo bych až do dneška vyzkoušel jen jednu která je "chytrá a slušná" a promiňte ale o takové opravdu zájem nemám.
jo a nejvíc mě vzrušujou holky co dou za pětikilo hned bez keců Kdysi sem to říkal našim a byli nas*aný ale dodneška nevim proč
... tak urážet Vás ... jsem neměl vůbec v úmyslu. ( ... to mi totiž nestojí vůbec za to ) - Ale pokud to tak berete, já s tím moc nenadělám ... a po pravdě ... ani s tím dělat nic nechci. Není to totiž problém můj ...!
Důvody, které v mé odpovědi postrádáte, nebylo třeba vůbec uvádět, ... protože jste je - ve své otázce ( a dalších svých argumentech ) - sdělil již sám, ... což jsem tady ale již jednou uvedl.
Všechno, co jsem napsal, tak si za tím stojím, ... protože je to jen důraznější konstatování ... smutné skutečnosti.
Skutečně rád bych Vám napsal něco jiného, ... ale v tomto případě napsat nic jiného ... prostě nejde.
Opravdu upřímně Vám - ve Vašem životě - přeji hodně štěstí. ( ... mám totiž dojem, že ho budete ... dřív, nebo později ... skutečně hodně potřebovat )
... omlouvám se předem, víc k tomuto nemám co dodat. - Děkuji Vám za Váš čas.
... přeji Vám příjemný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.