Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat, našel jsem dalekohled za 500kč COMET, označen 50x50, tedy průměr objektivu 50mm, zvětšení 50x. Zajímalo by mě, jestli za tuhle cenu je skutečně možné dalekohled s těmito parametry vyrobit a kde může být úskalí. Jaké může mít zorné pole a světelnost? Jak to z těchto parametrů spočtu?
Ahojky, kluci . Můžu se také optat? Vnučka )11let) si přeje dalekohled k vánocům. A já tomu prd rozumím. Teď tu dcera našla cosi (
). Můžete mi poradit,prosím. uscamel militari hd 10x42 . Má to cenu kupovat? Tak jasně, nepotřebuje žádný superdalekohled. Ale zase aby to nebyl spíš krasohled.
. Na co mám dát pozor? Třeba když se kupuje auto, tak je důležité, jakou ma barvu
. A u dalekohledu? Moc děkuji.
Sebod: Zázrak to sice také nebude..Ale svůj účel použití to splní. Pro 11 leté dítě je to podle mne OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.