Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám menší problém se simulátorem řízení dálkové železniční dopravy, konkrétně se simulátor Multi-3. Je to úsek Praha-Kolín.
Jel mi osobní vlak (číslo si nepamatuju), který měl skončit v Českém Brodě. Zde jsem ho chtěl dát na jednu kolej, kterou nepoužívám, ale z provozních důvodů jsem tam prostě ho dát nemohl, tak jsem ho dal jinam. Když se mi nádraží vyprázdnilo, tak jsem ho změnil na posun a posunul na tu mnou původně zamýšlenou kolej. No jo, jenže když jsem ho "vysunul" před nádraží a chtěl "zasunout" zpět k nástupišti, tak se tak sice stalo, ale část vlaku mi tam zůstala stát. Nereaguje mi ani na postavenou vlakovou cestu na posun. Takže sice vlak odjel, ale část vlaku stále stojí před nádražím, takže já po jedné koleji vůbec nemůžu vést provoz mezi stanicemi Pečky-Č.Brod. Dokonce jsem tam zkusil poslat postrkovou lokomotivu, ale nešlo to. Poraďte někdo prosím, co s tím!
Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.