Nejste přihlášen/a.
Jak doma používáte župan? Někdo jej používá skoro místo útěrky a někdo jde do něj už zcela suchý. Jak to děláte?
Doma nepoužívám, z koupelny chodíme jen v osušce. V nemocnici se osuším, obleču košilku a župan, ne žeby mi byla zima ale abych na chodbě nešokovala pocienty.
Koupelna a wc na pokoji je mi k ničemu, ten co to projektoval asi netušil, že dveře pro inv. vozík musí být širší.
Ano, používám ráda, někdy jsem v něm celé dopoledne ještě přes pyžalmo, mám slabý a silný. Po koupeli se u nás používá ručník a osuška, utěrkou nazýváme to, čím utíráme nádobí. Z koupelny musím přes chodbu, takže jsem nalezlá v teplém županu, když jsou vedra, tak jen tenkou košilku. V nemocnici jsem měla slabý župan a bylo to dostačující. Koupelny tam jsou na pokojích a po chodbách se tam nekorzuje
já ho používám nikoli po koupeli, ale asi trochu netradičně - beru si ho, když jdu ráno v pyžamu s kafem na verandu, aby se na mě nenalepily chlupy ze psa a koček... oni totiž, mrchy, okupují válendu, když tam nejsme...
mindo, já též, na balkon nebo i courám po dvorku v županu, kávu na stolečku a třeba i zametám dvorek, ošnípám a zaleju květinky, setřu chodbu a to vše v županu
Večer přes košili, když ještě nejdu spát a čučím na telku. Ráno, jak vstanu a jdu zapnout konvici a vytáhnout máslo z ledny.
když je řeč o županu , vzpomenu si na výrok mé jedné dcery která má taky tři děti a ty dvě mladší má po 14 měsících a obě kojila. Při otázce jedné kamarádky "Jak se máš? odpověděla - dva roky jsem nesundala župan odpověd byla nadnesená ale více méně pravdivá.Do dnes se smějeme historkám jaké jsme s dětičkami prožívali celá rodina Jinak župany mám dva , teplý a slabý. Do toho teplého se ráda zachumlám , když jdu z koupelny , nebo jeli zima a sedím u počítače a nechce se mi už zapínat topení. ten slabý mám spíš na nečekané zvonění a jdu na terasu se podívat kdo po mě touží, pokud nejsem kompletně oblečená.i naše vnoučata mají své župánky je to roztomilé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.