Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak používáte župan

Od: pleione odpovědí: 8 změna:

Jak doma používáte župan? Někdo jej používá skoro místo útěrky a někdo jde do něj už zcela suchý. Jak to děláte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Doma nepoužívám, z koupelny chodíme jen v osušce. V nemocnici se osuším, obleču košilku a župan, ne žeby mi byla zima ale abych na chodbě nešokovala pocienty.

doplněno 23.10.16 17:30:

Koupelna a wc na pokoji je mi k ničemu, ten co to projektoval asi netušil, že dveře pro inv. vozík musí být širší.

hodnocení

0x

Ano, používám ráda, někdy jsem v něm celé dopoledne ještě přes pyžalmo, mám slabý a silný. Po koupeli se u nás používá ručník a osuška, utěrkou nazýváme to, čím utíráme nádobí. Z koupelny musím přes chodbu, takže jsem nalezlá v teplém županu, když jsou vedra, tak jen tenkou košilku. V nemocnici jsem měla slabý župan a bylo to dostačující. Koupelny tam jsou na pokojích a po chodbách se tam nekorzuje :-D

hodnocení

0x

já ho používám nikoli po koupeli, ale asi trochu netradičně ;) - beru si ho, když jdu ráno v pyžamu s kafem na verandu, aby se na mě nenalepily chlupy ze psa a koček... oni totiž, mrchy, okupují válendu, když tam nejsme...*smich*

mindo, já též, na balkon nebo i courám po dvorku v županu, kávu na stolečku a třeba i zametám dvorek, ošnípám a zaleju květinky, setřu chodbu a to vše v županu :-D

balzerka
hodnocení

0x

Večer přes košili, když ještě nejdu spát a čučím na telku. Ráno, jak vstanu a jdu zapnout konvici a vytáhnout máslo z ledny.

korina*

když je řeč o županu , vzpomenu si na výrok mé jedné dcery která má taky tři děti a ty dvě mladší má po 14 měsících a obě kojila. Při otázce jedné kamarádky "Jak se máš? odpověděla - dva roky jsem nesundala župan odpověd byla nadnesená ale více méně pravdivá.Do dnes se smějeme historkám jaké jsme s dětičkami prožívali celá rodina Jinak župany mám dva , teplý a slabý. Do toho teplého se ráda zachumlám , když jdu z koupelny , nebo jeli zima a sedím u počítače a nechce se mi už zapínat topení. ten slabý mám spíš na nečekané zvonění a jdu na terasu se podívat kdo po mě touží, pokud nejsem kompletně oblečená.i naše vnoučata mají své župánky je to roztomilé...

Používám ho úplně stejně, akorát tu televizi nemám.

hodnocení

0x

Používám dva, jeden jen po koupání a druhý na všechno, je - li mi zima. I přes oblečení. Můj "huňáč" zastíní každý svetr, člověk je jak v hnízdečku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]