Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netera system

Od: pralinka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer,nevíte náhodou někdo jak funguje Netera system? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gopro
hodnocení

0x

zdálo se mi že je to nějaký šméčko, podle toho, že ceník tam není dostupný online, ale nutné žebrat o něj přes mail a taky že tam není uvedeno aspoň jaký bakšiš z toho má ten dýler a kolik zustane prodejci a taky rozmezí částek, které se takto dá platit.

Díval jsem se do rejstříků, firma je z roku 2013, takže uplně nová zas taky není.

veronika11
hodnocení

0x

Podvodníci, pozor na ně. Přijde vám smska, že k vám někdo omylem poslal potvrzovací kod a jestli mu ho pošlete zpátky. Vy to uděláte a přijde vám další, že děkují za nákup služeb Netera systems v ceně 1 200. Pozor!

miroslavpribyl
hodnocení

0x
Poslal jsem online platbu z bankovního účtu 302255842/0300,5000kc ale nikde na účtu netera aktuálním zůstatku neni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]